Stylové cestování s Bmw doplňky

BMW

BMW | foto: BMW Group

Značka Bmw připravila kolekci módních doplňků a zavazadel. Jsou navrženy z kvalitních materiálů se stylem sportovního ducha.

Všechny produkty můžeme nalézt v katalogu Rider Equipment s možností objednávky přes internetovou adresu www.bmwmotorrad.co.uk nebo přímo u prodejce Bmw . Pokud chcete udělat svým blízkým nebo sami sobě radost, jsou ideálním dárkem k Vánocům.

Osobní taška nahrazuje objemné batohy, díky svému štíhlému tvaru se sportovním designem. Je také vhodná pro motocyklistu. Obsahuje několik oddělení pro složky, papíry či mobilní telefon nebo MP3 přehrávač. Výhodou je nilon, který vaši tašku ochrání před deštěm a obsah zůstane naprosto suchý. Látka je uvnitř vycpaná a odolá i menším nárazům, zároveň má na přední klopě reflexní materiál pro bezpečnou viditelnost. Další novinkou je taška pro přilbu a cestovní batoh o kapacitě 22 litrů, ten může být případně rozšířen na 33 litrů pro uložení helmy, obuvi či šatů. Stejně jako osobní taška je nepromokavá a odolná nárazům. Kvalita odpovídá značce stejně jako cena začínající na 1500 kč. Barva je v kombinaci antracit / šedá.

zdroj: Bmw group

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu