Inovovaný Jeep Wrangler

Wrangler

Wrangler | foto: Chrysler

Do ikony čtyřkolek - Jeepu Wrangler se dá zamilovat na první pohled. Inovovaná verze pro rok 2007 byla k vidění na detroitském autosalonu a pravěpodobně příjde do prodeje v Německu na podzim 2006.

Jeep si zachovává klasické znaky přední části - mřížku chladiče tvořenou 7 svislými otvory a kulatá světla. Znalci si všimnou, že blinkry již nejsou na blatnících, ale pod předními světlomety a mlhová světla jsou v černém nárazníku. Nové jsou i blatníky, kliky dveří, zpětná vnější zrcátka a kapota. Místo čtyřlitrového benzínového motoru, je Wrangler nově poháněn zážehovým motorem 3,8 l V6, který poskytuje místo dřívějších 177 k 205 koní.

Nezměněná zůstává klasická konstrukce terénního vozu s žebřinovým rámem a tuhými nápravami vpředu i vzadu. Vypínatelným stabilizačním systémem ESP a čtyřmi airbagy byla zvýšena aktivní i pasivní bezpečnost vozu. Širová stopa a delší rozvor kol zajišťuje lepší jízdní vlastnosti. Díky těmto změnám se zvětšil i prostor ineriéru. Dokonale nově vytvořená kabina řidiče je modernější, uspořádanější a ušlechtilejší. Nová jsou elektrická okna, navigační systém s velkým displejem a MP3 přehrávač.

Pro milovníky čerstvého vzduchu a pohledu na oblohu připravil Wrangler nové generace opravdovou lahůdku. Hardtop se skládá ze tří odnímatlných částí. Alternativní variantou je možnost objednání Softtopu, který disponuje pochopitelně také odnímatelnou střechou.

Foto: Chrysler 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu