Mansory Stallone - Ferrari v novém kabátě

Stallone

Stallone | foto: MANSORY

Mansory, exklusivní úpravce ještě exklusivnějších vozů, představil v Ženevě svůj nový model se jménem Stallone. Tento skvost vychází z již tak téměř dokonalého Ferrari 599 GTB Fioriano a dotahuje ho ještě dál.

V nabídce Mansory uvidíte upravené vozy Rolls-royce, Bentley, Aston Martin a McLaren. Poprvé do této společnosti vstupuje i Ferrari.  Nejnovější Stallone je totiž vytvořen z Ferrari 599 GTB Fioriano.

Šestilitrový dvanáctiválec pod kapotou byl laděn, nové je sání i výfuk a dostal dva kompresory. Výkon je tak nyní 720 koní, o rovnou stovku více než v sérii. Mansory Stallone zrychlí na stovku za 3,5 sekundy, což je oproti sérii zlepšení o dvě desetiny. Maximální rychlost vzrostla o 10 na 340 km/h.

Přepracován je i vzhled. Nový přední nárazník lépe přivádí vzduch k chladičům, optimalizovány jsou boky a proudění vzduchu kolem náprav, Vzadu je difuzor, do něhož je efektně zabudován výfuk. Na kapotě je plno karbonu a kapitolou samou o sobě jsou ultralehká kola o průměru 20 a 21 palců, která váží jen kolem 13 kg.

V interiéru najdete jen nejlepší kůži, rozsáhlé je použití karbonu, nový je volant, pedály jsou z hliníku... Zkrátka tak jak má opravdový sportovec vypadat.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu