Reklama s bujným poprsím způsobila v Moskvě 517 nehod za jeden den

Bujné ženské poprsí je pro mnoho z nás velmi lákavé a na tyto ženské křivky se velké procento pánské populace rádo podívá.

Tento fakt se ostatně osvědčil díky agentuře Sarafan Advertising Agency, která v Moskvě začala nedávno provozovat třicet dodávek s reklamními poutači, na nichž je zobrazeno právě ženské poprsí. To je přelepeno jen tenkým zeleným páskem a hlásá „bujné tvary lákají“.

A jak tohle souvisí s motorismem? Jednoduše. Za dobu provozu dodávek na běžných silnicích se totiž během jednoho dne stalo hned  517 automobilových nehod. Jeden z vyslechnutých řidičů, Ildar Jurijev, k tomu dodává, že jel pouze na obchodní schůzku a když uviděl obří fotku dámských prsou, v ten okamžik do něj nabourala dodávka. „Na schůzku jsem dorazil pozdě a k tomu všemu sem moje auto musel nechat v garáži. Přestože jsem pojištěný, stále budu muset něco zaplatit,“ říká k incidentu samotný Jurijev.

Samotná agentura po zjištění, že jejich reklamní kampaň vzbudila takovou "pozornost", prohlásila, že pokryje veškeré náklady, které souvisí s nehodami dotyčných řidičů. „Chceme na trh uvést nový reklamní formát, který by přiměl společnosti, aby využívaly také plochy na  bocích nákladních vozů, protože je to podle nás dobrá alternativa,“ prohlásil mluvčí agentury.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu