Dříve auta kradl, dnes je bude prodávat? Známý herec se vydává na novou dráhu

Herec Mark Wahlberg se pustil do prodeje automobilů Chevrolet

Herec Mark Wahlberg se pustil do prodeje automobilů Chevrolet | foto: Mark Wahlberg Chevrolet

Mark Wahlberg měl poměrně divoké mládí, během kterého byl dokonce odsouzen mimo jiné i za krádeže automobilů a poseděl si ve vězení. Svou minulost však dokázal překonat a vypracoval se v úspěšného herce, který nemá o zajímavé role nouzi. Nyní se však vydal novým směrem, který je poměrně neobvyklý - otevřel si totiž vlastní prodejnu automobilů značky Chevrolet.

Mark Whalberg se sice udržuje v dobré kondici, ovšem řekněme si na rovinu - válčit s roboty a zachraňovat svět nemůže člověk na filmovém plátně věčně. Wahlberg ovšem myslel na zadní kolečka s dostatečným předstihem a domluvil se s Jay Feldmanem, vlastníkem velké sítě showroomů, na otevření vlastního dealerství automobilů Chevrolet v Columbusu, stát Ohio.

Nový showroom s názvem Mark Wahlberg Chevrolet nahradil dealerství Bobby Layman Chevrolet. V současné době už jsou navíc funkční i webové stránky MarkWahlberhChevy, na kterých člověka přivítá tvář známého herce, jehož jméno je umístěno i na budově. Web navíc slibuje, že toto dealerství má mít „největší nabídku automobilů Chevrolet v centrálním Ohiu."

 „Stále hledám nové způsoby jak inovovat mou značku a rozvíjet podnikání, které mě baví," uvedl herec v tiskovém prohlášení. „Miluji automobily a šance pracovat se zkušeným a osvědčeným dealerem jako je Jay a reprezentovat ikonickou značku jakou je Chevrolet pro mě bylo inspirací, abych se zapojil."

Není to však poprvé, kdy Wahlberg rozšiřuje své aktivity mimo herectví. Jeho síť občerstvení s hamburgery nazvaná Walhburger má pobočky v několika amerických státech, Kanadě i Velké Británii. Jeho dealerství automobilů navíc bude mít ve znaku stejné W, jako síť obchodů s burgery.

Navíc je téměř jisté, že Wahlberg nezůstane jen u jednoho dealerství. Feldman již potvrdil, že spolu s hercem hledají druhou lokaci - zatím však není jisté, zda bude opět ve státě Ohio, nebo někde jinde. „Značka Wahlberg je známá po celých USA," uvedl Fieldman. „Spojit síly při prodeji a servisu Chevroletů se jménem jako je Mark Wahlberg nám umožní vytvořit něco speciálního pro stát Ohio a oblast Columbusu." 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu