Multimediální maratón přenosů z Monte Carla začíná

Josef Janoušek, 18. ledna 2010, 14:00 Google+

Úvodní podnik Intercontinental Rally Challenge, Rallye Monte Carlo startuje již zítra, na což se bezpochyby těší všichni fanoušci tohoto krásného sportu a hlavně pro ně je připraven unikátní multimediální balík.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Škoda

Škoda | foto: Škoda Auto

Sdílejte článek

Legendární Monte bude každý moci sledovat jak v televizi, na internetu, v rádiu, v tisku a také pomocí iPhone IRC aplikace.

Televize – Zásluhou promotéra seriálu, televizní stanice Eurosport, bude vysílání z Rallye Monte Carlo zahrnovat  čtrnáct hodin živých přenosů. Sledovat unikátní záběry z legendární soutěže budou moci fanoušci na Eurosportu, Eurosportu 2 a Eurosportu Asia – Pacifik. Na schéma televizních přenosů se můžete podívat na webu IRC, www.rally-irc.com.

Internet – Informace z dění v soutěži, novinky, výsledky, rozhovory a také aktuální fotografie budou veřejnosti k dispozici opět na webu www.rally-irc.com. A také na serveru www.rallyzone.cz, kde se vám budeme snažit přinášet výsledky a aktuality z dění v soutěži.

Rádio – Rally rádio, které je spíše známé z WRC, se dostává ke slovu i v IRC. Na webu www.rally-irc.com  bude zveřejněn odkaz na rádio, kde jsou v plánu živé přenosy, výsledky, online rozhovory z průběhu celé soutěže.

Tisk – Nedílnou součástí mediální prezentace celé soutěže je tisk, ve kterém se průběhu budou věnovat zejména francouzské a italské deníky, Le Journal  du Dimanche a La Gazzeta dello Sport. Otázkou je či se zmínka o účasti alespoň českých posádek objeví v některém z českých deníků.

iPhone – Novinkou pro fanoušky je možnost sledovat veškeré informace, výsledky, aktuality, pomocí aplikace iPhone IRC, která je volně ke stažení na Appstore.

Vytisknout

Diskuze: Multimediální maratón přenosů z Monte Carla začíná

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

rally expo czech

Připravuje se Expo Czech Rally, žhavá novinka na scéně rallysportu!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud