Ostberg: Dohoda s Peugeotem padla!

iM2, 27. března 2010, 21:09 Google+

Mladý Nor, Mads Ostberg, nakonec bude v letošní sezoně závodit s vozy Subaru WRC. Nor měl nabídku od Peugeotu na starty v SWRC s tovární podporou. Z dohody nakonec sešlo, proč?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
magalhaes, bruno

magalhaes, bruno | foto: www.ircseries.com

Sdílejte článek

Jezdec Adapta World Rally Teamu byl zmiňován s možným přestupem ze Subaru Impreza WRC do Peugeotu 207 S2000. Mads měl reprezentovat značku se lvem ve znaku v šampionátu SWRC, kde Francouzi nemají zastoupení. Po testech, které proběhly minulý týden, už bylo vše připraveno, stačilo jen podepsat smlouvu. Jenže kvůli problémům s rozpočtem nakonec z projektu sešlo.

Místo toho čeká letos na Madse Ostberga a Jonase Anderssona šest podniků s vozem WRC, který jim připravuje britský Prodrive. „Testy proběhly skvěle. Značka Peugeot měla podporovat moje starty s 207 S2000 týmu PH Sport v šampionátu SWRC. Bohužel jsme se nakonec nedokázali domluvit,“ říká k celé záležitosti Ostberg.

„Byli jsme velmi limitování časem, a tak se nám nepodařilo zajistit takový rozpočet, jaký byl potřeba. Kdybychom měli trošku víc času na sehnání sponzorů, tak věřím, že bychom se nakonec domluvili. Jsem si jistý, že s Peugeotem 207 bychom byli schopni bojovat o titul,“ odhaluje detaily problému Nor.

„Z mého pohledu se ale jednalo o luxusní problém. Mohl jsem si vybrat ze dvou skvělých alternativ. Teď se těším na zbytek sezony s vozem Subaru Impreza WRC. Musím přiznat, že se přece jenom v tomto voze cítím víc doma,“ zakončil Ostberg.

Vytisknout

Diskuze: Ostberg: Dohoda s Peugeotem padla!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Valoušek, Pavel

Valašská Rally: výsledky + fotogalerie

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud