Co říká na rozchod se Solbergem Mills?

Solberg, Petter

Solberg, Petter | foto: www.pettersolberg.com

Minulý týden oznámil překvapivé rozhodnutí dlouholetý spolujezdec Pettera Solberga, Phil Mills. Teď o svém rozhodnutí promluvil

„Vím, že Petter má na rok 2011 velké plány a kdybych od něj odešel až na konci sezony, pak by měl Petter strašně málo času na to, aby si zvykl na nějakého nového spolujezdce. Opustit ten kolotoč v půlce této sezony mi přišlo jako nejlepší řešení,“ říká Mills.

Phil Mills začal svou kariéru v MS v roce 1990 a odjel celkem 163 soutěží (z toho 152 s Petterem). Jako spolujezdec byl velmi ceněný. S Petterem vyhráli 13 světových soutěží a v roce 2003 se stali mistry světa.



„Nemám rád, když se někdo od někud kompletně stahuje. Už je to definitivní. Rád bych se ještě účastnil historických soutěží jako R.A.C. Rally. Moje firma, která staví historické speciály, se bude hodně angažovat v Marokko-Rally,“ uzavřel Mills. Kdo bude jeho následovníkem v kokpitu Pettera Solberga? To zatím není jasné, ale spekuluje se o Italovi Giovannim Bernacchinim, který byl v MS spolujezdcem Gigiho Galliho.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu