Citroën o Loebovi: Neuvěřitelný výkon

iM2, 13. května 2011, 14:34 Google+

Sébastien Loeb musel na Sardinii vyrážet na trať jako první, přesto dokázal soutěž vyhrát. Pro týmového manažera, Svena Smeetse, je to jeden z nejlepších Loebových výkonů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Citroën

Citroën | foto: Citroën Sport

Sdílejte článek

Rekordní rallyový šampion udělal v minulých dnech opět dojem. Jeho mladší týmový kolega ho sice dostal pod silný tlak, takže hvězda Citroënu nebyla tak dominantní, jak je známá, ale i tak Seb Loeb dokázal opět vyhrát. Minulý týden na Sardinii totiž opět podal výkon, který potvrzuje jeho extratřídu a to, proč je některými odborníky považován za nejlepšího jezdce desetiletí.

Loeb musel ve všech třech dnech vyrážet na trať jako první. I přesto neztratil žádný čas a připsal si svoje již 64. vítězství v MS. Pro týmového manažera Citroënu, Svena Smeetse, to byl nejlepší výkon, jaký kdy od Francouze viděl.

"Myslím, že se to může porovnávat jen s druhým dnem na Novém Zélandu 2010. Tehdy také musel jet na podobných kluzkých šotolinových cestách jako první. Možná jsme mohli trochu profitovat z problémů Mikka s pneumatikami a problémů Pettera. I přesto patřili časy Seba Loeba v sobotu ráno v prvních průjezdech k těm nejlepším. Byl to neuvěřitelný výkon," řekl Sven.

Na Sardinii byl přítomen také šéf Citroënu, Frederic Banzet. "Sébastien Loeb jel výjimečnou rally. Vyhrát zde, i když musíte všechny tři dny startovat jako první, je mega výsledek. Už jsem byl několikrát udiven profesionalitou tohoto týmu."

Vytisknout

Diskuze: Citroën o Loebovi: Neuvěřitelný výkon

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Kopná (CZE)

Samohýl Škoda Team obhájil na Kopné prvenství

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

reklama

Doporučujeme

rally valašská

Valda míří na Kopnou

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud