Wilson chce o Latvalu zabojovat

iM2, 31. srpna 2012, 14:08 Google+

Šéf týmu M-Sport, Malcolm Wilson, ještě nevzdal naděje na udržení Latvaly u svého týmu i pro příští rok. Wilson je přesvědčen, že boj s Volkswagenem o služby Fina je stále ještě otevřený.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ford

Ford | foto: Ford Motor Company

Sdílejte článek

Již delší dobu se šušká o tom, že se Jari-Matti Latvala domluvil s Volswagenem pro rok 2013. Oficiálně však ještě nic oznámeno nebylo. Všichni mlčeli i v Německu, VW totiž může jít o čas, protože předčasné zveřejnění jeho jezdecké sestavy by mohlo v servisním parku vyvolat zbytečný neklid a neprospělo by žádné straně. 

O zvěstích týkajících se Latvaly se už doslechl i Malcolm Wilson, šéf M-Sportu, který ale věří, že hraje s managementem Latvaly hru s otevřenými kartami. "Opět se zde [v Německu] potkám s manažerem Latvaly, Timem Jouhkim, pak se uvidí. Musím ale říct, že ještě není nic jisté. Timo a já se známe hodně dlouho a hodně dobře. Věřím mu. Budu se snažit udržet Jariho-Mattiho v našem týmu. Nakonec, už jsem do něj hodně investoval. Věřím v něj. Nezávisle na tom, že máme i další mladé a talentované jezdce."

Uvidíme Latvalu ve Fiestě RS WRC v Německu i příští rok?

Ne tak jistě už mluví Wilson o jezdeckém obsazení obou Fiest pro příští rok: "Ford World Rally Team zde bude i v příští sezoně. Vše ostatní je otevřené. Obě jezdecké smlouvy vyprší na konci této roku a dnes ještě není nic podepsáno." 

Rozhodovat se tedy bude nejen o budoucnosti Jariho-Mattiho Latvaly. Mohl by to být i Sébastien Loeb, který roztočí kolotoč s volnými jezdci. Úřadující mistr světa totiž ještě neřekl, jestli bude závodit i v sezoně 2013. Wilson by si však dokázal poradit, i kdyby mu v týmu neměl zůstat ani Jari-Matti ani Petter Solberg. "Když se stáhne Loeb, tak je všechno možné." 

Vytisknout

Diskuze: Wilson chce o Latvalu zabojovat

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Räikkönen, Kimi - Lindström, Kaj

Kimi Räikkönen představil plány pro návrat do rally

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud