Loeb: Na Monte jsem pro zábavu

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Sebastiena Loeba čeká v letošním roce velmi zúžený program, jenž započne na Rally Monte Carlo. Ovšem, jak seám připustil, tak se přijel pouze bavit.

Sebastien Loeb se v letošním roce nezúčastní kompletního šampionátu mistrovství světa, když jeho omezený program obsahuje pouze čtyři soutěž. Jednou z nich je i Rally Monte Carlo. Francouz sice přiznal, že se jeho priority změnily, ale jeho touha po vítězství je stejná. "Cíle jsou jiné, ale příprava na soutěž je stejná," říká Sebastien Loeb. "Seznamovací jízdy jsme brali opravdu vážně. Pokud budu schopný bojovat o vítězství, tak se o to pokusím. Pokud to ovšem nepůjde, tak to nebude tak hrozné, jako v minulosti. Jsem tu pro zábavu...a za těchto podmínek to bude legrace."

A Loeb pokračuje o svém "odchodu" z MS. "Je to teď trochu jiné, ale jsem rád, že to tak je. V MS jsem strávil dlouhou dobu a o svém odchodu jsem přemýšlel dlouho, ale až teď jsem se rozhodl. Momentálně mám jiné plány a jsem z těchto plánu nadšený. Je to vzrušující být znovu v Monte Carlu. Je to pěkná soutěž, na kterou mám dobré vzpomínky a můj spolujezdec je zde doma."

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu