S faceliftovanou Fiestu RS WRC už jezdili Evans, Bouffier a Hirvonen

Neuville, Thierry - Gilsoul, Nicolas

Neuville, Thierry - Gilsoul, Nicolas | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

AKTUALIZACE O TEST HIRVONENA; Skoro všechny týmy účastnící se letošního mistrovství světa v rally na Rally Monte Carlo testovaly již na konci roku 2013. Výjimkou byl M-Sport, ten s Fiestou RS WRC zahájil testy právě dnes.

Neděle:

Tým, který ztratil podporu Fordu před sezonou 2013, přivezl na první test vylepšenou Fiestu RS WRC, která dostala design jako model R5. V neděli zahájil testy týmu Elfyn Evans. Bylo čerstvě nasněženo a zrána byl místy i led. Na serveru planetemarcus.com se objevilo kratší video, na foto se můžete podívat zde.

Pondělí:

V pondělí do faceliftovaného vozu usedl bývalý testovací jezdec továrního týmu Hyundai, Bryan Bouffier. Francouz si sehnal dostatečný obnost, aby mohl startovat na Rally Monte Carlo s Fordem Fiesta RS WRC. O ten se mu bude během soutěže starat právě M-Sport. Na třetím videu si můžete užít i on-boardové záběry z testů.

Úterý:

Mikko Hirvonen se vrátil domů - do týmu M-Sport, ve kterém (i když ještě pod hlavičkou Fordu) odjel většinu své kariéry. Fin narozdíl od Evanse a Bouffiera jezdil na suchých asfaltových horských cestách.

zdroj foto: www.planetemarcus.com

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu