Volkswagen: Klid před bouří? Ogier slibuje tvrdý souboj

iM2, 4. června 2014, 20:13 Google+

Sébastien Ogier nebo Jari-Matti Latvala? Otázka na dva největší favority na vítězství je před startem Italské rally poměrně jasná. Oba tovární jezdci Volkswagenu mají volnou ruku ve vzájemném souboji a to slibuje napínavý duel o vítězství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ogier, Sebastien - Ingrassia, Julien

Ogier, Sebastien - Ingrassia, Julien | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Oba jezdci chtějí v Itálii vylepšit svoji pozici v tabulce jezdců. Jeden chce zvýšit vedení, druhý ho chce uzmout. Šance, že souboj mezi Sébastienem Ogierem a Jarim-Mattim Latvalou bude pokračovat i na Sardinii je velká.

"Po extrémně drsných a bahnitých zkouškách v Argentině se už opravdu těším do Itálie. Zdejší o něco rychlejší šotolinové zkoušky více vyhovují mému jízdnímu stylu," říká Francouz, který bude otevírat v pátek trať, což bude samozřejmě na šotolině nevýhoda: "Ale přesto počítám s docela dobrou šancí na vítězství. Vždy jsem se zde cítil dobře a výsledky jsme zde získávali také dobré. Nejtěžším rivalem bude, jako minule, můj týmový kolega Jari-Matti. Já i Jari-Matti slibujeme fanouškům: Souboj bude tvrdý a napínavý."

Volkswagen se před odletem do Itálie nechal slyšet, že týmová režie není na pořadu dne (psali jsme zde). Tým Volkswagen má totiž již na konkurenci značný náskok.

"V kalendáří MS je pár soutěží, na které se obvzlášť těším, a Argentina je jednou z nich. Charakter tratí mi trošku připomíná Portugalsko, zároveň je však do zatáček v Itálii více vidět. Narozdíl od Portugalska ale stopa klouže a nahoře je podklad dost písčitý. Když se trať po několika autech vyčistí, je už grip dobrý. Tratě jsou ale docela úzké a stromy a skály jsou blízko nich. I tak se dá na zkouškách rychle najít dobrý rytmus. Po vítězství v Argentině přijíždím do Itálie samozřejmě s velkou sebedůvěrou a chci opět bojovat o vítězství," říká Fin.

Vytisknout

Diskuze: Volkswagen: Klid před bouří? Ogier slibuje tvrdý souboj

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Hirvonen, Mikko - Lehtinen, Jarmo

Meeke i Ostberg Sardinii znají, můžeme se těšit na jejich útok?

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud