Jordan rally: Ohlasy jezdců v cíly

Jordan Rally (JOR) | foto: www.jordanrally.com

Ohlasy první čtyřky celkového pořadí v cíly.

Hirvonen: Je to fantastické. A skvělá zpráva pro náš boj o titul. Poslední RZ byla strašně napínavá, protože jsem němaěl žádné mezičasy a vůbec jsem netušil, jak rychle jede Sordo. Jsem strašně rád, že se mi podařilo vyhrát a těch 10 bodů nám vynahradí výsledek z Argentiny. Ale Sebastien Loeb je pro nás stále velká hrozba. Po celou soutěž jel velice rychle, proto musíme na příštím podniku trochu zrychlit.

Sordo: Dneska jsem se ze sebe snažil dostat nejvíc, co bylo možné. Zrychlil jsem už ráno a dopoledne se mi podařilo stáhnout ztrátu na pouhých 7,7 sekund. Ale šotolina byla snad vůbec nejhorší v celém šampionátu, pořád se mi protáčela kola. Na poslední zkoušce se nám protočila kola na stratu a tím jsme ztratili hodně času. Ale jsem velmi šťastný za osm bodů do šampionátu.

Atkinson: Podařilo se nám získat další body, což je dobré pro tým i pro nás, abychom tolik neztrácely na špičku šampionátu. Byla to pro nás těžká soutěž. Sice jsme si jeli vlastním tempem, ale zároveň jsem na nikoho neútočili a nikdo neútočil na nás, protože mezi námi a ostatními byly velké rozestupy.

H. Solberg: Přijel jsem na tuhle soutěž s cílem dojet na pátém místě a čtvrtým místem jsem skutečně nadšený. Věděl jsem, že to bude hodně náročná soutěž a při soutěži hodně používat hlavu. Bylo by jednoduché již od startu tlačit naplno a pak udělat chybu, ale já potřeboval bez problémů dorazit do cíle. Podařilo se nám překročit plán, protože teď mám víc bodů, s autem bylo všechno v pořádku, což mi ohdně pomůže při další rally.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy