R. Jung povolán jako předseda představenstva

Škoda

Škoda | foto: Škoda Auto

Reinhard Jung (56), v současné době člen představenstva odpovědný za výrobu a logistiku značky Volkswagen – osobní vozy, se stává dle rozhodnutí dozorčí rady Škoda Auto od 1. října 2007 předsedou představenstva Škoda Auto v Mladé Boleslavi.

  Následuje tímto Detlefa Wittiga (65), který po dovršení věkové hranice od října přebírá úkoly poradenství pro koncernový odbyt.

Jung přišel do koncernu v roce 1974 po ukončení studia ve strojírenském oboru. Pracoval jako projektový inženýr v různých funkcích, než se stal vedoucím zahraničních výrobních projektů. Po funkcích v centrálním plánování ve Wolfsburgu a v Salzgitteru byl zodpovědný za řízení značky Volkswagen. Od roku 1996 do 2001 vedl výrobní závod VW v Braunschweigu. Než byl v roce 2004 jmenován členem představenstva značky Volkswagen za výrobu a logistiku vedl jako Prezident společnost VW de Mexico.


V současné době je Reinhard Jung členem dozorčí rady Škoda Auto. Tuto funkci předá Dr. Jochemu Heizmannovi, členu představenstva odpovědného za výrobu akciové společnosti Volkswagen. Z dozorčí rady odchází Václav Petříček, kterého nahrazuje Dr. Horst Neumann, člen představenstva odpovědný za personalistiku akciové společnosti Volkswagen.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu