Zelená zpět na scéně. Aston Martin představil vůz pro sezonu 2021

Aston Martin AMR21 - Mercedes

Aston Martin AMR21 - Mercedes | foto: Aston Martin Racing

Dnes byl představen další vůz pro sezonu 2021. Spatřili jsme Aston Martin, který se netají vysokými ambicemi. Zelenou kombinézu oblečou Lance Stroll a Sebastian Vettel.

Aston Martin dnes představil svůj vůz pro nadcházející sezonu. Bývalý Racing Point se oblékl do zelené barvy, která je charakteristická pro Aston Martin, jehož jméno tým nově nese. 

Myslím, že je to největší událost, která se ve Formuli 1 udála za několik posledních desetiletí," říká o návratu Aston Martinu mecenáš Lawrence Stroll.

Za ambiciózní tým bude závodit Lance Stroll a také Sebastian Vettel, který dorazil z Ferrari. Čtyřnásobný šampion bude chtít v novém působišti nalézt svou ztracenou pohodu.

Seb je velmi motivovaný. Pracuje neuvěřitelně tvrdě. Náš tým posunul na další úroveň. Spolu s Lancem vytvoří ten správný mix pro to, abychom mohli být úspěšní," je přesvědčen šéf týmu Otmar Szafnauer.

Novým hlavním sponzorem Aston Martinu je společnost Cognizant, která se uhnízdila také v názvu týmu. Zůstává rovněž BWT, díky ní se na vozu objevují charakteristické růžové pruhy.

Diskuze:

Počet příspěvků: 13 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu