Schumi si věří, Alonso se bojí kvalifikace

Schumacher M. - Alonso

Schumacher M. - Alonso | foto: Scuderia Ferrari

Zatímco Michael Schumacher zvítězil v Monaku už pětkrát a na další závod na svém oblíbeném okruhu se těší, Fernando Alonso se obává problémů a spoléhá na Renault.

Sedminásobný šampion Michael Schumacher odjíždí do Monaka už dnes. Zúčastní se se svým fotbalovým mužstvem tradičního utkání proti mužstvu monackého prince Alberta. Fernando Alonso několikrát vyslovil obavy z městského okruhu.

Michael Schumacher: "Myslím, že můžeme být v klidu, pokud jde o závod. Věřím, že se nám bude dařit. Ale jak jsem už několikrát říkal, nechci dělat žádné předpovědi. Monte Carlo je neobvyklý okruh. My jsme ještě na podobné trati s letošním vozem netestovali, takže doufáme. V Monaku se mohou věci rychle změnit, to dělá tento závod velmi vzrušujícím."

Fernando Alonso: "Myslím, že všichni se trochu bojí kvalifikace. Při letošní kvalifikaci je na trati vždycky hodně plno a v Monaku to bude ještě horší. Myslím, že prvních patnáct minut bude nejtěžších, protože stačí jedna žlutá vlajka, nebo aby se někdo vpředu dostal do problémů, a můžete vypadnout. Musíme si na to dát pozor a určitě budeme mít nezvyklou strategii, abychom se ujistili, že budeme v první desítce."

Foto: Scuderia Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu