Montoya: McLaren rozhodnut není

Montoya, Juan Pablo

Montoya, Juan Pablo | foto: www.auto-news.cz

Od prosince je jisté, že v roce 2007 bude za stáj z Wokingu závodit Fernando Alonso. Neví se však, kdo bude jeho týmovým kolegou.

Patrně vše závisí na Kimim Räikkönenovi, nejžádanějším pilotovi současné F1. Někdo mu radí zůstat u McLarenu, jiní by jej rádi viděli u Ferrari, nebo dokonce u Renaultu. Před týdnem se objevily také spekulace o tom, že smlouvu na příští rok prodloužil Juan Pablo Montoya.

Juan Pablo Montoya: "Myslím, že teď je v týmu docela dobrá atmosféra. Všichni se snažíme dělat svoji práci, snažíme se co nejrychleji zlepšovat auto. Co se stane příští rok? Nevím, neví to asi ani Kimi, nikdo to asi neví. Všechno, co se zdá být jasné, vytváří pouze tisk. Je to pořád dokola to stejné, kdo kde bude, kdo zůstane, kdo odejde, ...

V týmu je pohoda. Já se soustředím pouze na práci a v posledních týdnech jsem jí udělal hodně, hlavně při testech v Paul Ricard. Myslím, že jsme konečně našli základ řešení problémů. Víme, že se musíme hodně zlepšit v mnoha oblastech, ale pokračujeme správným směrem a máme zdravou mysl. To je nejdůležitější."

Foto: annimages.com

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu