Ferrari bude v Brazílii dominovat

Badoer, Luca

Badoer, Luca | foto: Scuderia Ferrari

Luca Badoer, testovací jezdec italské stáje se pustil do předpovědí ohledně výsledku Grand Prix Brazílie, kde vidí Ferrari v zcela dominantní pozici.

Michael Schumacher musí vyhrát a Alonso nebodovat. Oba vozy ferrari musí dojet na prvních dvou místech, přičemž ani jeden renault nesmí dojet na třetím místě. To jsou varianty, při nichž by se radovala stáj z Maranella.

Luca Badoer nepochybuje o tom, že celá Itálie bude slavit zisk nejméně jednoho titulu. Zároveň nevěří, že by Schumacher souboj o osmý titul v kariéře vzdal. „Michael je velmi klidný, ale jen proto, že se tvrdě koncentruje na práci,“ řekl Badoer.

„Jeho program je vázán výhradně na závod v Brazílii. Testuje volbu pneumatik, motor a technické díly. Je do toho zapálený a chce jen vítězství.“ Na otázku, jak si Badoer tipuje výsledek závodu pro Ferrari, jednoznačně odpověděl: „První a druhé místo. Tvrdě na tom pracujeme, to je náš plán,“ řekl italský testovací pilot.

„Myslím, že je to možné. Auto je nyní velmi konkurenceschopné a Michael bude fantastický. Jedinou věcí, kterou nemáme pod kontrolou jsou ostatní lidé, ostatní jezdci. Můžeme je jen sledovat,“ dokončil Badoer.

Foto: Scuderia Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu