Rutinní test pro Renault

Kovalainen - Fisichella

Kovalainen - Fisichella | foto: Lotus F1 Team

Dnes se stáj Renault zúčastnila prvního dne testů v Barceloně. Tento test je poslední v Evropě, než oficiálně započne sezona závodem v Austrálii.

Tým se soustředil na simulaci zastávky v boxech, takže piloti neustále zajížděli do boxů, kde jim byly vyměněny pneumatiky a dotankováno palivo. Test probíhal bez zjevných potíží, a ani mírný deštík pilotům a mechanikům  nepřekazil jejich práci. Stáj je s průběhem dnešního testu velmi spokojena a mechanici jsou podle ní dobře připraveni na závody.

"Dnešní testovací den se opravdu vydařil. Zastávky v boxech probíhaly hladce bez větších problémů. Byl to celkem rutinní test, ale nesmíme podcenit žádnou část řetězce. Nestačí mít pouze rychlé auto. Jedna chybná zastávka v boxech vás může připravit o vítězství." řekl pro testu Fisichella.

A co si z dnešního testu odnesl 'nováček' Heikki Kovalainen? "Jsem rád, že se opět testuje. Jsem víc a víc motivovaný. Myslím, že dnešní den se vydařil. Stále jsme tým, který získal Pohár konstruktérů, a proto musíme být opravdu dobří, aby jsme jej letos opět získali."

Foto: Renault F1 Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu