Hamilton získa ďalšie milióny

Hamilton, Lewis

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Lewis Hamilton ťaží zo svojej súčasnej popularity a uzatvára lukratívne dohody. V utorok podpísal sponzorský kontrakt s renomovanou spoločnosťou Reebok, jedným z obchodných ťahúňov v oblasti športového oblečenia.

23-ročný pilot tak vstúpil do ďalšej multimiliónovej spolupráce, ktorá podľa dostupných informácií nemá do činenia s tímom McLaren, pôsobiacom v F1. Jedná sa výlučne o súkromný kontrakt.

Hamilton, známy nielen svojim pretekárskymi ale i mimookruhovými aktivitami je pod drobnohľadom médií. Brit neunikol pozornosti ani počas nedávnej akcie v Amsterdame, počas ktorej bola jeho nová, lukratívna spolupráca odhalená.

"Cítim vzrušenie z toho, že som sa stal novým členom rodiny Reebok a pridal sa ku špičkovým atlétom ako Thierry Henry, Yao Ming, Allen Iverson, Amir Khan, či Carolina Kluft. Všetxi títo svetoví atléti idú vlastnou cestou a neboja sa vystúpiť z davu," povedal Hamilton. 

Imidž Lewisa Hamiltona nabral na popularite odvtedy, čo britský pilot vstúpil do prestížnych majstrovstiev Formule 1. 

Prezident Reebok Uri Becker sa cíti poctený tým, že môže talentovaného pretekára privítať "na palube" svojej spoločnosti.

"Lewis je jediným svojho druhu, mladíkom, ktorý sa nebojí žiadnych výziev. Práve tieto aspekty perfektne ladia s podstatou značky Reebok. On je individuálom a my sme spoločnosťou, ktorá oslavuje individualitu v športe a živote. Vyrábame produkty, ktoré dokonale harmonizujú so životmi ľudí a Lewis perfektne harmonizuje s nami. Tešíme sa na dlhodobú a spokojnú spoluprácu."

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu