McLaren: Naše letošní auto může vyhrát

Whitmarsh, Martin

Whitmarsh, Martin | foto: circuitoftheamericas.com

Šéf McLarenu, Martin Whitmarsh, si je jistý, že jejich letošní monopost, MP4-28, vyhraje závod během sezony 2013.

Zatímco Whitmarsh odmítl vyloučit spekulace, podle kterých by se McLaren mohl vrátit zpět k loňskému vozu, tak vydal hodně cílevědomé prohlášení, podle kterého se vše může ještě v dobré obrátit. 

"Všechny věci jsou možné. Nic jsme zatím nevyloučili, ale tento víkend jsme udělali nějaký progres a očekávám, že další uděláme, než se dostaneme do Číny. Během roku z tohoto vozu můžeme udělat vítězné auto. Asi ne tak rychle, jak bych si přál, protože já bych si přál mít vítězný závod již zítra. Budeme tvrdě pracovat a dostaneme se do pozice, ve které budeme moci vyhrát. V minulosti jsme měli některé černé momenty a vždycky jsme nimi nějak prošli," řekl šéf McLarenu, Martin Whitmarsh.


U McLarenu mají na boxové zídce jistě o čem přemýšlet (foto: McLaren Mercedes)

Zdá se, že McLaren je i na suchu blíže špičce, než byl v Melbourne. Obecně se má za to, že tým začal více chápat svůj problém a to, jak z něj vybruslit. Pro McLaren je to krok vpřed. "Samozřejmě je to ještě dlouhá cesta než se dostaneme na takovou úroveň konkurenceschopnosti, kde bychom měli být už teď. Nicméně povzbudivým znakem je, že děláme malá a postupná vylepšení."

"Víme, že auto je daleko od optimálho vyladění, ale reagovalo na některé změny, které jsme udělali až dnes ráno. To týmu dá čerstvý popud k vylepšení auta před závodem v Číně."

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu