Oficiální program Barum rally Zlín v prodeji

Marek Šteigr, 13. srpna 2007, 13:06 Google+

Od pondělí 13.srpna 2007 bude na vybraných místech a čerpacích stanicích ve Zlínském kraji k dostání oficiální program Barum rally Zlín. Svým rozsahem a obsahem se jedná o ojedinělý program čítající celkem 160 stran!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

Zájemci v něm naleznou česky i anglicky psané informace o letošním ročníku závodu, který byl poprvé zařazen do prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) pod mediálními křídly satelitní stanice Eurosport.

Přečíst si v něm mohou například profily předních jezdců jako jsou Roman Kresta nebo Andrea Navarra. Václav Pech ve velkém rozhovoru prozradí, co stojí za jeho současnou formou. Pozornosti čtenářů by určitě neměly ujít ani důkladná analýza letošního ročníku seriálu mistrovství Evropy jezdců (ERC), Intercontinental Rally Challenge (IRC), detailní představení vozů kategorie Super 2000 a Mezinárodního mistrovství České republiky (MMČR). Nechybí ani ohlédnutí za loňským ročníkem Barum rally Zlín nebo informace o Zlínské Classic tour, v níž se představí historické vozy. V obsáhlém článku bude čtenářům představena šestatřicetiletá historie zlínské rally včetně rozhovoru s legendárním členem slavného Barum teamu Petrem Černohorským.

 

Důležitou součástí programu jsou informace pro fanoušky. Týkají se především bezpečnostních zón pro diváky a pravidel bezpečnosti při sledování rally. Uvnitř programu mohou čtenáři nalézt kompletní mapy tratě Barum rally Zlín, mapy jednotlivých rychlostních zkoušek s podrobným popisem a s upozorněním na atraktivní divácká místa včetně snímků všech diváckých míst. Samozřejmě nechybí ani podrobný časový harmonogram rally.


Obsah programu Barum rally Zlín zpestří zajímavé snímky závodníků v netradičním prostředí. Například zlínští jezdci Roman Kresta, Miroslav Jandík, Vladimír Barvík a Antonín Tlusťák se představí jako cimbálové valašské kvarteto. Podívat se můžete i na Romana Krestu, Václava Pecha nebo Španěla Enrique Garcia Ojedu v hokejové výstroji na ledové ploše zlínského zimního stadionu. Fanoušci motoristického sportu se mohou těšit i na velké množství kvalitních snímků včetně vyhodnocení loňské fotosoutěže. Nechybí ani portréty téměř padesáti jezdců, které mohou příznivci soutěžního sportu využít při autogramiádě. Stejně jako v minulosti, i nyní proběhne během Barum rally Zlín tradiční divácká fotosoutěž. Oficiální program Barum rally Zlín vydává společnost Rallye Zlín s.r.o. ve spolupráci s Agenturou ZLIN PRESS production, prodejní cena je stanovena na 60 Kč. Součástí programu je i seznam přihlášených posádek, kde figuruje celkem 122 jezdců ze 13 evropských států! Do České republiky se sjede nejkvalitnější startovní pole v historii v čele s řadou vozů kategorie Super 2000!

Tisková zpráva Barum rally Zlín

Ilustrační foto: www.barum.rally.cz

Vytisknout

Diskuze: Oficiální program Barum rally Zlín v prodeji

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Peugeot 207 S2000

Seznam přihlášených na Barum rally zveřejněn

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud