Průběžné pořadí Německé Rally

Jan Hořejší, 17. srpna 2007, 13:37 Google+

ADAC RALLYE DEUTSCHLAND - PO RZ3: Tak jsme se dočkali a ADAC Rally konečně odstartovala. Zatím jsou odjety tři rychlostí zkoušky a pořadí vypadá podle očekávání.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Loeb, Sébastien

Loeb, Sébastien | foto: Citroën Sport

Sdílejte článek

V prvním měřeném úseku jasně dominoval Sebastien Loeb následovaný Belgičanem Duvalem, ten zde potvrzuje dobrou formu ze včerejšího shakedownu. V těsném závěsu dorazil na třetím místě Dani Sordo. Další dvě místa patřili zástupcům stáje Subaru, Atkinsonovi a Solbergovi. Až za nimi skončili oba tovární jezdci Fordu. Zvláště Gronhölm pomýšlel na mnohem lepší start. Včera skvěle odjetý shakedown dával velké naděje Janu Kopeckému, tomu se ale první měřený úsek nepovedl a dojel si až pro jedenácté místo.

Druhý měřený test opět ovládl Loeb s Elenou, druhý čas zajel Gronhölm s Fordem a odsunul za sebe Duvala i průběžně třetího Sorda. V průběžném pořadí se posunul na čtvrtou příčku, právě za tyto dva jezce. Velký propad zaznamenal Chris Atkinson, ten skončil mimo trať a ztratil téměř osm minut. Jeho týmový kolega Solberg se stále pohybuje v polovině první desítky. Zlepšení zaznamenal i Honza Kopecký, zajel celkově osmý čas a v celkovém pořadí se prokousal na deváté místo.

Třetí RZ moc vzrušení nepřinesla, na prvních čtyřech místech se pořadí nezměnilo. Nejrychleji zde jel Duval se svou Xsarou WRC, následovaný dvojicí továrních Citroënů. Místa pod stupni vítězů patřila továrnímu Fordu, mezi Gronhölma a Hirvonena se ale ještě vklínil Solberg. Náš Kopecký si zajistil desátou příčku, což v průběžném pořadí nepřineslo žádnou změnu. Na jedničku si zatím vede další česká posádka Prokop-Tománek, ti zatím vyhráli všechny rychlostní testy a bez problémů vedou.

ADAC RALLYE DEUTSCHLAND - Výsledky po RZ3

Vytisknout

Diskuze: Průběžné pořadí Německé Rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Böttcher Rally Vyškov (CZE)

Vyškov nabídne kompaktní startovní pole

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud