Loeb: Pojedeme na limitu!

iM2, 14. června 2008, 23:11 Google+

OHLASY JEZDCŮ PO 2.ETAPĚ; Sobotní etapa byla nesmírně napínavá. O první příčku během dne sváděli tvrdý souboj jezdci Fordu, ovšem Seb Loeb neztratil tolik, kolik se čekalo. Zítra nás čeká souboj tří titánů o vítězství!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Loeb, Sébastien - Elena, Daniel

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel | foto: Citroën Sport

Sdílejte článek

Mikko Hirvonen
Doufal jsem ve větší náskok. 34s na Loeba je sice dobrých ale 40s by bylo více pohodlných. S oběma, jak s Loebem, tak s Latvalou, to bude tuhý boj. Jsem realistou, přijel jsem sem udržet svoje vedení v šampionátu a to je hlavní cíl pro zítřek. To je pro mě důležitější, než vyhrát tuto rally.

Jari – Matti Latvala
Zítra si pořádně užijeme tvrdé práce a musíme se hodně soustředit. Hlavní úkol bude, pokusit se udržet Loeba za námi. Jsem jak kolega Mikka, tak jeho soupeř, a mým cílem je vyhrát tuto soutěž. Ale musím pamatovat na to, že hlavní je udržet vůz na trati a neudělat chybu. Pro Mikka to nebude jednoduché, protože jede první. Na nás oba bude ze zadu útočit Seb.

Sebastian Loeb
Každý moc dobře víme, jak je to těžké, když jedete první na trati. Ale není žádný důvod naříkat nebo kritizovat taktiku našich konkurentů. Jediná možná odpověď byla, jet tak rychle, jak jen to bylo možné. Jsem ovšem překvapen, jak malou ztrátu mám. Náš vůz C4 jede bezvadně a my jsme našli nastavení, které nám zítra umožní jet na limitu.

Henning Solberg
Teď jsme na dobré pozici a zkusím udělat vše pro to, abych zde zůstal i zítra, ale musím být opatrný na Daniho, který by mohl ze zadu zaútočit. Museli jsme vyměnit převodovku v autě přes noc. Podium samozřejmě ještě není ztracené, může se stát cokoliv. Rád bych ho vybojoval pro svoje norské fanoušky.

Daniel Sordo
Našim cílem bylo se posunout během dne výš. To se nám povedlo. Hned ráno jsme chytli dobrý rytmus a posunuli jsme se z osmé pozice na sedmou. Na SS11 jsme měli potíže, když jsme prorazili levou zadní pneumatiku. Zbytek dne byl OK.

Petter Solberg
Dnes jsme měli dobrou rychlost. Neriskovali jsme a nepoškodili jsme vůz. Jeli jsme dobře a zase se sžili o trošku více s autem. Ještě ho pořád testujeme, takže to není špatné. Musíme pořád tvrdě pracovat a dělat menší pokroky.

Vytisknout

Diskuze: Loeb: Pojedeme na limitu!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally Turkey (TUR)

Dotáhne Hirvonen své tažení do konce?

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud