BFGoodrich Drivers Team i nadále

Tomáš Musil, 20. listopadu 2008, 21:26 Google+

Projekt BFGoodrich Drivers Team, který byl letos uplatňovaný v IRC, by se dost možná dal nazvat projektem roku. Letošní první ročník se díky úspěchu dočká příští rok svého pokračování.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kronos Racing

Kronos Racing | foto: Felt, Marek

Sdílejte článek

BFGoodrich Drivers Team vznikl ve spolupráci výrobce pneumatik BFGoodrich a týmu Kronos Racing. V pěti vybraných soutěžích se mohli jezdci z dané země přihlašovat a novináři pak vybrali jednoho z nich, abych reprezentoval svoji zemi. Mezi jednu z nich patřila i domácí Barum Rally, kde byl vybrán Pavel Valoušek a skončil na čtvrtém místě. Díky velkému úspěchu ve všech vybraných zemích a velkému ohlasu diváků se příští rok dočkáme pokračování. Které soutěže budou vybrány, ještě není známo, jisté je však to, že prvním z nich bude úvodní Monte Carlo.

"Ve všech pěti zemích – tedy Portugalsku, Belgii, Česku, Španělsku a Itálii jsme s tímto projektem zaznamenali obrovský úspěch. Celkem jsme zaznamenali více než 300 přihlášek, z nichž novináři vždy vybírali toho nejvhodnějšího kandidáta. Během programu jsme získali několik skvělých výsledků, ale především jsme umožnili jezdcům bojovat o ty nejvyšší příčky s kompletním týmovým zázemím a to by se jim bez naší pomoci nemuselo podařit. Díky ohlasům během celého roku, jsme se rozhodli, že příští rok budeme v tomto projektu pokračovat. Zároveň chystáme nějaké novinky a doufáme, že projekt se stane ještě úspěšnějším. Navíc nás těší fakt, že sezona startuje právě v Monte Carlu, protože každý touží po účasti v tomto závodě, tak že se těšíme na vysoký počet přihlášených…," prohlásil Frédéric Henry-Biabaud, ředitel sportovního oddělení BFGoodrich
Vytisknout

Diskuze: BFGoodrich Drivers Team i nadále

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Gronholm, Marcus

M-Sport chce v Irsku testovat

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud