Román RALLY ALL IN – poděkování autora za přízeň

Roman Ordelt, 6. prosince 2016, 12:21 Google+

Nebývalý zájem vzbudila autorská kniha Petra Poulíka s názvem RALLY ALL IN. Tento strhující román z prostředí české rally je po pár týdnech prodeje téměř vyprodaný.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ostatní

Ostatní | foto: Petr Poulík

Sdílejte článek

V těchto dnech probíhá dotisk úspěšné knihy, která se dostane v nejkratším možném termínu opět na knižní pulty po celé České republice ještě před vánočními svátky. V současné době si můžete knihu předobjednat na webových stránkách nakladatelství Beletris, kde vyšla v polovině listopadu. „Poděkování patří všem, kteří si mou autorskou prvotinu zakoupili. Své knize jsem věřil, psal jsem o jedinečném prostředí, které důvěrně znám. To, že lidé jdou a koupí si knihu Petra Poulíka, jsem příjemně překvapen. Všem za to děkuji,“ řekl autor knihy.

Její vydání a cesta ke čtenářům a na pulty knihkupců se nerodila lehce. „Téměř dva roky jsem rozesílal text po českých nakladatelstvích a jednal o vydání knihy z prostředí rally. Z několika mě vyhodili, v jednom mně dali na cestu knihu Exekutor. S jistě dobře míněnou radou: rally tady nikoho nezajímá, pokud chcete psát, pište o těchto věcech. Až Mgr. Michael Klein, majitel a generální ředitel nakladatelství Beletris našel odvahu a šel do toho se mnou,“ pověděl Petr Poulík.

Fanoušci rally svým postojem dali zřetelně najevo, že o tento druh motoristické literatury je velký zájem. Po celém nákladu tisíci výtiscích se během pár dní rychle zaprášilo. „Věřím, že jsem prošlápl cestu dalším knižním projektům o rallysportu. Rally je pro mě odvaha a svoboda, vyrovnání se s tratí i realitou, být ten nejlepší možný za daných podmínek, na dané trati a na daném místě - to je život! Je to jeden z mála motoristických sportů, u kterého neusnete ani u televize, protože závodníky v autech musíte obdivovat! A neusnete ještě dlouho do noci, což rally odděluje od výkladní skříně motorsportu formule 1. Tam spíte i v pravé poledne po ujetí prvních pár kol,“ upřesnil Poulík.

RALLY ALL IN není jedinou knihou, která se objevila v těchto dnech z autorské tvorby Petra Poulíka na knižních pultech. Začátkem prosince vyšla novinka s názvem JAK CHOVAT ŽENU. „Téměř kriminální děj je zasazen do reálného světa italsko-českých obchodníků s automobily, v němž jde nejen o peníze, ale i o život. Do děje je zasazeno 33 úvah dospělého chlapa na téma ženy. Tuto knihu jsem konzultoval s panem Michalem Vieweghem. Je to čtení opravdu nejlépe jen pro muže,“ uvedl s úsměvem autor.

 

Vytisknout

Diskuze: Román RALLY ALL IN – poděkování autora za přízeň

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

GPD RallyCup Sosnová

GPD RallyCup v Sosnové - foto Jana Merty

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud