Přijďte zítra společně s jezdci rally do Zlína podpořit dobrou věc

Jiří Hejtmánek, 17. února 2017, 16:06 Google+

V pořadí devátou hokejovou exhibicí Autotým Rally Ice Tour podpoří v sobotu 18.2.2017 od sedmnácti hodin ve Zlíně jezdci rally nevidomé lyžaře, rehabilitující nadějnou mladou lyžařku Veroniku z obce Rybí na Novojičínsku, zlínský klub MONOSKi a zkušeného spolujezdce Petra Grosse.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Ice Tour

Rally Ice Tour | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Začátek hokejového duelu tradičně obstará slavnostní ceremoniál, na kterém pozvaní hosté v čele s posádkou továrního týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký - Pavel Dresler předají vybraným handicapovaným a dětem z dětského domova ve Vizovicích finanční dary.

Poté se již na ledě rozhoří bitva o nepsaného hokejového krále rally. A bude to bitva, která jistě  pobaví nejen účastníky na ledě ale i přihlížející diváky. Na ty kromě zápasu, plného zajímavých hokejových i nehokejových parádiček ze strany hráčů, čeká bohatý doprovodný program. "Auta na ovládání, rallyeový trenažér, výstava fotografií, soutěže pro diváky, ale samozřejmě i autogramiády. To vše na příchozí diváky v sobotu čeká na stadionu ve Zlíně", nastínil zajímavý divácký program zakladatel akce a hlavní organizátor Vladimír Barvík. "Soutěžemi, ale i premiérovou dražbou o svezení ve voze WRC chceme diváky více zapojit do dění v rámci celé akce. Tombola a ceny ze soutěží jsou opět velmi zajímavé a zároveň hodnotné. Výtěžek z dražby navíc  poputuje na rehabilitaci jednoho z nejzkušenějších spolujezdců Petra Grosse. Věřím proto, že fanoušci, kteří přijdou akci podpořit, vydrží na stadionu společně s hráči až do konce zápasu", upozornil  Barvík na skutečnost, že poslední dražba ze tří jízd ve WRC i hlavní cena v tombole bude vylosována a předána až před závěrem utkání. Hlavní cenu tomboly - svezení na sedadle spolujezdce při zážitkovém programu nadcházející Barum Czech Rally Zlín, vylosuje loňský vicemistr ve třídě WRC2, Jan Kopecký.

A kdo se vlastně na ledě ve Zlíně představí? Stálicí Rally Ice Tour je v posledních letech česká rallyeová ikona Roman Kresta, dlouhodobě dobrou věc podporuje i spolujezdec Jana Černého a loňský vicemistr ČR v rally Petr Černohorský junior, Václav Dunovský, Petr Uhel a spousta dalších zajímavých jmen z oblasti Rally. Oblibu ale Rally Ice Tour nachází i u známých osobností ze světa šoubyznysu. Loni zažil svou premiéru ve Zlíně David Suchařípa a letos jej doplní v útoku jeho kamarád Pavel Nečas. Herec známý například ze seriálu Vinaři či Ordinace v Růžové zahradě, se již na zítřejší benefici velmi těší. "Hokej hraji od malička velmi rád a podobnou akci, která někomu pomůže, vždy rád podpořím. Těším se na kamarády i na zlínské publikum, které jak věřím, vytvoří jezdcům rally v jejich snažení parádní kulisu", doufá populární herec podobně jako většina účastníků v jiskřivou podporu publika.

 

Soupiska Morava:

Brankáři - Vopatřil Martin, Kašpárek Tomáš

Jelínek Jan, Hejtmánek Jan, Kresta Roman / Šivic Pavel, Řeháček Henrich

Kučera Ladislav, Sovják Leoš, Kouřil Martin / Kříž Ladislav, Petráš Michael

Prášil Pavel, Tureček Martin, Chytka Viktor / Houšť Jan, Hrabec Oldřich

Firla Lumír, Gavlák Peter, Norek Igor / Vaškovič Jan, Horáček Michal

 

Soupiska Čechy:

Brankáři - Motl Martin, Orava Radim

Pochop Tomáš, Ernst Michal, Vojtěch Štěpán / Střeška Tomáš, Černohorský Petr

Stejskal Václav Jun., Dunovský Václav, Pospíšilík Tomáš / Matějka Jaroslav, Grafek Petr

Stejskal Václav Sen., Nečas Pavel, Suchařípa David / Uhel Petr, Hloušek Jan

Vytisknout

Diskuze: Přijďte zítra společně s jezdci rally do Zlína podpořit dobrou věc

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

beseda se zavodniky rally

Želechovická beseda důstojně oslavila jubileum + video

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud