Poznejte motor Mercedesu S-Class Coupe + velká galerie

Nový Mercedes-Benz S-class Coupe se těší velkému úspěchu. Přinášíme vám nové fotografie a také zajímavosti z jeho techniky.

Motory Mercedesu S-Class coupé nabízí kombinace různých inovativních technologií. Například přímé vstřikování benzinu a dvě kompaktní turbodmychadla s mezichlazením odpovídají za rychlou reakci motoru a optimalizovanou termodynamickou účinnost. Snížení objemu válců na 4,7 litru, konzistentní používání konstrukčních zásad pro nízkou hmotnost, a zejména rychlé a přesné piezo vstřikovače jsou jen některými z rozmanitých průkopnických technologií řady BlueEFFICIENCY pro silnice zítřka.

Nové kupé S 500 4MATIC poháněné motorem  BlueDIRECT vyvíjí výkon 335 kW a maximální točivý moment 700 newtonmetrů. Integrovaný systém ECO stop/start vám umožňuje šetřit palivo, když vůz stojí.

Sedmistupňová automatická převodovka kombinuje vysokou úroveň komfortu s potěšením z jízdy a účinností. Zaujme plynulým ovládáním a rychlým řazením rychlostních stupňů. Současně převodovka 7G-TRONIC PLUS přispívá ke snižování spotřeby paliva a emisí.

Kdykoliv můžete rychle zvýšit rychlost. Schopnost převodového systému přeřazovat o několik rychlostních stupňů dolů umožňuje přeskočení několika stupňů, což nabízí potenciál silné akcelerace ve zlomku sekundy. Pomocí jízdních programů „Hospodárnost“, „Sport“ a „Manuální řazení“ lze zvolit charakteristiky řazení od úsporných po dynamické. A integrovaná funkce ECO start/stop odpovídá za lepší údaje o spotřebě: Automaticky vypíná a zapíná motor při čekání na semaforech nebo v dopravních zácpách.

Zdroj: WorldCarFans.com a Mercedes-Benz

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu