DISKUZE K ČLÁNKU TEST: Mitsubishi L200 Expedition: Drsného cestovatele jsme vzali na dovolenou. Jak se s ním žilo na pláži?

U Mitsubishi jsme měli původně domluvenou zápůjčku tradičního pick-upu L200, se kterým měl testovací týden prožít jeden z kolegů. Člověk ale míní a pánbůh mění, takže nakonec z původního testu sešlo a nám spadla do klína speciální L200 v expediční úpravě, kterou jsem nakonec vyfasoval k testu já. Tento upravený kolos si samozřejmě říká o pořádný výlet, který by ho prověřil na hranici možností. Jenže jakmile jsem tuhle myšlenku vyslovil nahlas, došlo mi, jak velký úkol jsem si vlastně ukousl. Ono vypravit se s půjčeným autem někam na delší cestu, když máte na přípravu sotva týden, není žádná sranda.

 zpět na článek přehled všech diskuzí
Vážení čtenáři, diskuze u tohoto článku již byla uzavřena. Pokud shledáte jakýkoliv příspěvek nevhodným, urážlivým, vulgárním či vaši osobu jakkoliv poškozuje, využijte prosím možnost nahlášení, která je dostupná u každého příspěvku. Obratem se takovým příspěvkem budeme zabývat. K diskuzi můžete využít naše další články.
Zavřít reklamu