RallyZone.CZ PF 2009

RallyZone.cz, 30. prosince 2008, 07:30 Google+

Vážení a milí návštěvníci naší stránky, máme za sebou vánoční svátky, které, jak doufám, byly vyplněny pohodou v rodinném kruhu. Klid a mír vládne i na většině motoristických kolbišť, a jelikož co nevidět budeme mít Silvestr a konec roku, dovolte nám pár slov.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
PF

PF | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

V první řadě bychom Vám, příznivcům motorismu a rally zvláště, chtěli za celou redakci poděkovat za vaši přízeň. Celý rok jsme se Vám snažili poskytovat co nejaktuálnější a nejzajímavější zprávy z asfaltu, šotoliny, sněhu, ale i týmových a továrních zázemí. Snažili jsme se a naše snaha byla oceněna. Čtenost našich článků měla v průběhu celého roku vzestupnou tendenci a to je pro všechny členy redakce to nejlepší ocenění. Náš tým se stále rozrůstá s ním i rozsah informací, které vám můžeme nabídnout. Nedávno jsme po delší práci mohli konečně spustit novou verzi Rallyzone, která by na komfortu poskytování aktuálních informací a nejen jich měla také přidat. Proto všichni doufáme, že se z vaší přízně budeme moci těšit i v roce následujícím.

Dále bychom chtěli poděkovat také našim reklamním partnerům, bez nich by naše nová stránka nemohla vůbec vzniknout. Náš dík patří také našim posádkám, které celý rok tvrdě bojovali se silnou konkurencí, ale v zápalu bojů nezapomněli ani na nás a věrně vozily naše loga na svých vozech.

V novém roce nás čeká jistě mnoho významných událostí. Všichni čekáme, jak se vyvine situace kolem špičkových jezdců týmu Subaru a Suzuki, které oznámili konec v mistrovství světa, a kdo z nich se s technikou WRC na světových tratích udrží. Další významnou událostí bude znovuzrození továrního týmu Škoda a vstup s novými vozy do šampionátu IRC, který je nyní na vzestupu.

Jak tyto události vyvinou a jak se komu bude dařit, si ještě musíme počkat. Ale už teď Vám můžeme popřát do nového roku mnoho štěstí, zdraví, pohody a krásných chvil prožitých nejen u tratí českých a světových soutěží, ale hlavně v osobním životě.

Vytisknout

Diskuze: RallyZone.CZ PF 2009

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Basso, Giandomenico - Dotta, Mitia

Basso si na Monte věří, oprávněně?

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud