Ford Focus RS se snaží zaujmout na nových kolech. Neuvěříte, na kolik vyjde jedna sada

Ford Focus RS na nových kolech Vossen HC3

Ford Focus RS na nových kolech Vossen HC3 | foto: Vossen

Mezi milovníky motorismu a automobilů se už dlouhé roky nese heslo "Kola dělají auto". A právě tohoto hesla se snaží využívat různí výrobci exkluzivních disků, mezi které patří i společnost Vossen, která nedávno představila speciální kola pro Ford Focus RS.

Společnost Vossen má mezi výrobci kol velmi dobré jméno i postavení, její disky najdeme i na výkonných vozech jako Ferrari či Lamborghini, takže s jejími cenami to není vůbec jednoduché. Kupříkladu jedno kolo ze série HC3 vyjde zákazníky na 1.700 dolarů (37.000 Kč).

To se ovšem bavíme o těch nejmenších základních 19 " palcových discích, Vossen přitom nabízí disky až do rozměru 24 " palců, které si navíc můžete specifikovat do 48 barev. Tím ovšem nabídka nekončí, zákazníci si mohou nechat svá kola vylepšit ještě gravírováním,  středovými matkami nebo různými krytkami šroubů.

Už v základu se tedy bavíme o sadě kol za 6.800 dolarů (149.000 Kč) a to jsme ještě nezahrnuli žádnou z výše zmíněných možností. Mnoho zákazníků s exkluzivními vozy však s takovými příplatky jistě nebude mít problém. 

Nicméně když se člověk odpoutá od zajímavého vzhledu Forucu RS na těchto zajímavých kolech a podívá se do ceníků, pak vcelku rychle zjistí, že samotný Focus RS se dá v USA pořídit již od 36.120 dolarů (792.000 Kč), tudíž připlácet takřka 150.000 Kč jen za sadu kol zní dost šíleně, jakkoliv dobře na nich vůz vypadá.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu