Uzávěrka fotosoutěže barumky byla prodloužena do konce října

Roman Ordelt, 14. října 2022, 23:26 Google+

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production každoročně vyhlašují při příležitosti mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín 2022 tradiční fotosoutěž. Nejinak tomu bylo i při letošním již 51. ročníku zlínské rally. Pořadatelé upozorňují na nový termín uzávěrky soutěže, která byla prodloužena až do 31. října.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: www.rallyzone.cz | Procházka, Milan

Sdílejte článek

Připomeňme si v následujících řádcích základní propozice oblíbené fotosoutěže.

PODMÍNKY SOUTĚŽE: Fotosoutěž je vypsána ve společné kategorii pro profesionální fotoreportéry i fotoamatéry. Každý z autorů se může soutěže zúčastnit v jedné vypsané kategorii – digitální fotografie. Přijímány budou jen snímky ve formátu JPG, každý autor může zaslat maximálně pět fotografií v každé kategorii.

PRAVIDLA PRO KATEGORII – DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE: Každý autor může poslat pouze 5 digitálních fotografií, maximální rozlišení jedné fotografie: 1600 * 1200, maximální velikost jedné fotografie: 2 MB, povolený formát digitální fotografie: JPEG. Přesné instrukce (+ formulář na přihlášení do soutěže a odeslání fotek) najdete na internetové adrese www.CzechRally.com/fotosoutez 

CENY: V hodnocené kategorii budou uděleny tři ceny v podobě finanční hotovosti (1 500 – 1 000 – 500 Kč), dále věcné a propagační ceny s motoristickou tematikou. Podle úrovně soutěžních příspěvků mohou být uděleny dvě stejné ceny, případně některá cena nemusí být udělena. Ceny do fotosoutěže věnovaly firmy RALLYMODELS – Antonín Babík, JNK Studio Zlín – nejzkušenější rally video studio v České republice a společnost ALITRON CZ, s.r.o. připravila pro výherce celoroční předplatné specializovaného motoristického magazínu RALLY.

Uzávěrka soutěže: pondělí 31. října 2022

Příspěvky zaslané do soutěže budou hodnoceny odbornou porotou. Výsledky soutěže a oceněné práce budou zveřejněny v oficiálním programu 52. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2023 a na internetových serverech. Zaslané fotografie se stávají majetkem vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo je volně použít v rámci vyhodnocení Barum Czech Rally Zlín 2022 a při přípravě příštího ročníku.

Připomeňme si, že v loňském ročníku fotosoutěže putovala hlavní cena po čtyřech letech opět k našim severním sousedům do Polska, neboť první místo získal známý motoristický fotograf Rafal Roguski z Gliwic. Těšíme se na vaše soutěžní snímky z letošního průběhu barumky.

Vytisknout

Diskuze: Uzávěrka fotosoutěže barumky byla prodloužena do konce října

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally Vsetín (CZE)

Rally Vsetín definitivně jen na třech rychlostkách

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud