Přijďte na Čepkov, čeká vás autogramiáda Síť21 Mikuláš Rally!

Roman Ordelt, 30. listopadu 2022, 15:36 Google+

První prosincovou sobotu se uzavře letošní sezona automobilových soutěží na českém území. Dvanáctý ročník volného exhibičního podniku ve Slušovicích se pojede pod oficiálním názvem Síť21 Mikuláš Rally 2022. Fanoušci rallysportu mohou hvězdy rally vidět s předstihem. Ve čtvrtek 1. prosince od 17 hodin proběhne v Nákupním centru Čepkov ve Zlíně autogramiáda předních posádek, které se zúčastní letošní slušovické show. 

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Ice Tour

Rally Ice Tour | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Na autogramiádě v jednom z největších nákupních center v krajském městě se objeví přední posádky z čela startovního pole. Fanoušci se mohou těšit na dvojice Adam Březík – Ondřej Krajča, Miroslav Jakeš – Ivo Vybíral a Ondřej Bisaha. Návštěvníkům Čepkova rozdá ve čtvrtečním podvečeru podpisy i velký talent motoristického sportu, kartingová závodnice Klára Tlusťáková. Jako speciální host se představí bývalý ligový fotbalista a kapitán Fastavu Lukáš Železník, který se posadí na mikulášské show poprvé za volant soutěžního vozu Renault Clio Sport a odbude si premiéru v rally. Celým podvečerem vás provede moderátorka Hana Srncová. Připraveny jsou pro fanoušky soutěže o hodnotné ceny, výherci získají například vstupenky na atraktivní slušovický okruh kolem dostihové dráhy. Vystavena bude rovněž motokára kategorie Mini 60 Kláry Tlusťákové, která se v létě posadila v pouhých dvanácti letech za volant soutěžního speciálu Škoda Fabia R5 a kroužila před zraky početných zástupců médií po okruhu v Třinci. „Těší nás, že došlo ke spolupráci se zlínským Nákupním centrem Čepkov a můžeme mikulášskou rally prezentovat i v samotném krajském městě. Čepkov je hodně navštěvován a věříme, že autogramiáda přiláká ještě další návštěvníky do nákupního centra. Všechny pozvané posádky pochází ze Zlínského kraje a určitě mají v domácím prostředí zástupy fanoušků,“ uvedl Antonín Tlusťák, předseda organizačního výboru Síť21 Mikuláš Rally.

Novým pořadatelem Mikuláš Rally se stal Rallyklub východní Morava v AČR, který zároveň vlastní práva i na pořádání nejpopulárnějšího jednodenního sprintu na území České republiky Rallysprintu Kopná. Ten proběhne v příštím roce začátkem května. Mikulášská show se pojede na třech úsecích s názvy Dostihovka okruh, Bernardýnská a Mikulášská. Start soutěže je v sobotu 3. prosince v 10.30 hodin ze servisní zóny na letišti Bílá Hlína u Slušovic, cíl na stejném místě je v 15.30 hodin. Přední posádky můžete vidět s předstihem již 1. prosince od 17 hodin na autogramiádě. Neváhejte a přijďte tento čtvrtek na Čepkov!

Další zpravodajský servis v rámci Síť21 Mikuláš Rally 2022 přineseme v následujících tiskových zprávách. Uveřejněné budou na oficiální webové stránce www.rallysprintkopna.cz a sledujte slušovickou soutěž i na sociálních sítích facebook a instagram.

Vytisknout

Diskuze: Přijďte na Čepkov, čeká vás autogramiáda Síť21 Mikuláš Rally!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Mikuláš Rally (CZ)

Seznam přihlášených na mikulášskou show se zaplnil

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud