Chceš se stát součástí Rallyzone.cz?

RallyZone.cz, 6. července 2009, 16:40 Google+

Zajímáš se o rally a chtěl bys tento zájem sdílet s více lidmi? Chtěl by ses realizovat vlastní prací na internetu, ale nevíš jak, nebo nemáš odvahu? Čti dále a přidej se k nám!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Lužické Hory (CZE)

Rally Lužické Hory (CZE) | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Sdílejte článek

Webová stránka RallyZone.cz vznikla původně jako jedna ze sekcí serveru autoroad.cz (dříve auto-news.cz), který měl za hlavní cíl nabízet komplexní denní informace z oblasti auto novinek, ale i mnoha dalších motoristických disciplín. Postupem času se redakce rozrůstala a jednotlivé sekce dostávaly svoji vlastní tvář. To je i případ RallyZone.CZ, která už delší čas vystupuje samostatně v „novém kabátku“.

Především díky práci redaktorů a fotografů, zájmu našich pravidelných čtenářů a ochotě různých posádek ke spolupráci se RallyZone.CZ stala vyhledávaným zdrojem denních novinek o světové i domácí soutěžácké scéně. Za cílem lepší kvality i kvantity bychom však naše řady ještě chtěli posílit novými členy.

Sleduješ jednotlivé podniky rallyových šampionátů a máš přehled o novinkách ze světových nebo domácích šotolin a asfaltů? Chtěl by ses podílet na denním zpravodajství nebo aktuálních informacích přímo z podniků? Pokud ti práce s mateřským a třeba i cizím jazykem nedělá větší problémy a máš čas, který bys do toho chtěl vložit, tak právě tebe hledáme!

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli se mám či nemám ucházet o místo redaktora. Nakonec to bylo jednoduché a jsem za to rád,“ říká redaktor Josef Janoušek, který naše řady rozšířil teprve nedávno. Pokud by ses chtěl vydat stejnou cestou, neváhej a pošli nám o sobě nějaké informace na mail press@rallyzone.cz Těšíme se na případnou spolupráci a budeme rádi, když rozšíříš naše řady.

PS: V redakci máme zatím samé muže, a tak bychom rádi přivítali i šikovnou fanynku rally, se zájmem o psaní. Takže dámy, dveře máte otevřené...

Vytisknout

Diskuze: Chceš se stát součástí Rallyzone.cz?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Návrat Tomáše Engeho do rally zkomplikovaly technické problémy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud