Video: Rally Show plná smyků

Josef Janoušek, 7. července 2009, 11:46 Google+

Na stadionu pod „lízátky“, jak se všesportovnímu stadionu v Hradci Králové přezdívá se v den oslav příchodu slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje konal druhý ročník Rally Show a naše redakce byla při tom.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dohnal, Jan

Dohnal, Jan | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Od ranních hodin se do prostor stadionu začali scházet motorističtí fanoušci, aby shlédli show, o kterou se postaralo více jak dvacet posádek na historických i soudobých soutěžních automobilech. Velkou pozornost poutal úřadující mistr republiky v dvoudenních soutěžích Roman Kresta s vozem Škoda Fabia WRC. Ten se představil jako člen Hroch rally týmu, ve kterém nechyběl Josef Peták s Peugeotem 207 S2000 nebo rocker Daniel Landa s Lancerem deváté evoluce či Jan Dohnal s ex Petákovým Cliem S1600. Citroeny C2 R2 Max představili Lukáš Pondělíček a Miroslav Plíhal. Druhou S2000 Toyotu Corollu přivezl Karel Macek, který se na startu objevil i s jeho starším vozem, „podomácku postavenou“ Toyotou Corolla WRC.

Soutěžní vozy se poprvé na trati objevily úderem desáté hodiny a od té chvíle se neustále bylo na co dívat. Všichni jezdci si svezení, při kterém nemuseli bojovat o vteřinky, náramně užívali a předváděli atraktivní průjezdy. Jízdu „dveřmi napřed“ na horkém sedadle spolujezdce si mohlo vyzkoušet i několik vylosovaných diváku, kteří mnohdy nenechali jezdce mezi jednotlivými jízdami ani vydechnout. Téměř tři tisícovky diváků tak určitě odcházelo spokojeno a my vám z této vydařené akce přinášíme krátký sestřih.

                  

Vytisknout

Diskuze: Video: Rally Show plná smyků

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally de curitiba

Alén Abarthu stále věří, chce vyhrát

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud