O účast na Rocksteel - 35. Valašské rally 2016 je obrovský zájem

Dušan Póč, 6. dubna 2016, 13:02 Google+

Více než sto posádek se k termínu uzávěrky přihlásilo k účasti na letošní Rocksteel – 35. Valašské rally 2016. „Předčilo to všechna naše očekávání. Je to potěšující, ale současně také zavazující. Na všechny, kteří přijedou, se těšíme a doufáme, že účasti na Valašce nebudou litovat. Pořadatelsky jsme se snažili udělat všechno proto, aby posádky mohly divákům předvést svoje maximální výkony,“ poznamenal krátce po termínové uzávěrce pro podání přihlášky předseda organizačního výboru Rocksteel – 35. Valašské rally 2016 Jaromír Tomaštík.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Urban, Tomáš - Čížková, Jana

Urban, Tomáš - Čížková, Jana | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Přihlášku k účasti na polojubilejní Valašce pořadatelům zaslalo 106 posádek. Většina přihlášek, pochopitelně, přišla z České republiky. „Na Valašsku se ale letos představí také zástupci ze Slovenska, z Polska, Německa a dokonce i jedna posádka z Norska,“ dodala tajemnice Rocksteel – 35. Valašské rally 2016 Petra Mynářová.

Podrobnosti z listiny přihlášených posádek zveřejní pořadatelé v některé z dalších tiskových informací.

Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 s centrem ve Valašském Meziříčí otevře novou sezonu rallysportu v České republice. Valaška je také letos započítávána do Rallyprintsérie, Poháru 2+, Poháru mládeže a Poháru pořadatele. Populární Valaška je na programu v termínu 15. až 16. dubna. Pořadatel JTRT pro s. r. o. Vsetín a organizátor  AutoMotoKlub Rallye-Sport – Vsetín připravili trať v délce 239,18 km, která obsahuje na čtyřech úsecích osm obtížných rychlostních zkoušek v délce 70,44 km. První vůz odstartuje do rally v sobotu 16. dubna v 08:50 hodin z areálu Tatra Kopřivnice. Vítěz pak do cíle rally na náměstí ve Valašském Meziříčí přijede týž den v 16:51 hodin. Na startu polojubilejní Valašské rally je očekáváno kvalitní jezdecké pole a pestrý vozový park.

Další zpravodajský servis o Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 přineseme v následujících tiskových informacích. Uveřejňovány budou postupně také na oficiální webové stránce Rock- steel – 35. Valašské rally 2016, www.valasskarally.eu a na její facebookové mutaci.

Vytisknout

Diskuze: O účast na Rocksteel - 35. Valašské rally 2016 je obrovský zájem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Stihne Citroën vše připravit na Rally Monte Carlo 2017?

Stihne Citroën připravit auto pro rok 2017 včas už na první soutěž?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud