Životní výsledek bratří Szejů

GK Forge Rally Team, 6. září 2016, 14:44 Google+

Členové GK FORGE ROTO RALLY TEAM si tento den budou dlouho pamatovat. Plán, který si stanovili na poslední prázdninový víkend, se jim podařilo stoprocentně zrealizovat. Jarek a Marcin po tvrdém souboji vyhráli v hodnocení produkčních aut. K výsledku na 46. Barum Czech Rally Zlín si připsali i čtyři vyhrané měřené testy v kategorii PV. Navíc se také stali nejvýše postaveným polským týmem v cíli soutěže ( 15. místo absolutně ). Tak jako většina závodníků i oni na trase zažili nějaká ta dobrodružství, ale po celou dobu závodu udrželi velmi dobré tempo a stabilní výkonnost. Po posledním sobotním testu převzali vedení, které již neztratili. Bratři Szejové se i přes nepříliš úspěšné účinkování v MČR 2016, představili ve Zlíně ve velkém stylu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Jarosław Szeja: „S jistotou říkám, že je to prozatím náš největší úspěch. Vrátil jsem se domů unavený, ale také velmi šťastný. Po horších momentech této sezóny máme konečně důvod k oslavám. Karta se obrátila, přesněji jsme si ji obrátili sami tvrdou prací celého týmu. Jsem rád nejen za výsledek, ale i za tempo, kterého jsme na tratích dosáhli.

S Martinem Březíkem a Václavem Kopáčkem jsme svedli od prvního úseku opravdu zarytý souboj. Pro nikoho to nebylo jednoduché, každý si prošel svými problémy. Nám se je podařilo všechny zvládnout a dorazit do cíle jako první. Barumka znovu ukázala, že je nejtěžším závodem sezóny.

Konkurence startující v produkčním seriálu ERC2 také poznala, že skupina N v rámci mistrovství ČR je na velmi vysoké úrovni. Děkuji celému týmu, partnerům GK FORGE – kovoobrábění, ROTO, EUROGOLD, DARMA, MINIMAX, DECO-CAR, VIRALSEED, STŘEŠNÍ KRYTINY PNIOK SYLWESTER, MOTOWIZJA a portál OX.PL a také všem, kteří nám drželi palce, protože je to náš společný úspěch! Nyní se již soustředíme na Rally Příbram, kde doufám, že naše práce přinese minimálně stejný nebo velmi podobný výsledek.”

Marcin Szeja: „Emoce po Barumce budeme cítit ještě dlouho. Pro výhru jsme všichni tvrdě pracovali, a proto z ní máme takovou radost. Hodně závodníků říkalo, že to byl jeden z nejtěžších ročníků. Tento fakt potvrdil i počet vozů, které na cílovou rampu nedojely. Také jsme zažili několik potíží, ale všechny se nám podařilo zvládnout.

Jistě ne bezdůvodně je Barumka považována za nejtěžší závod v sezóně. 230 ostrých kilometrů zkoušek, v rámci celkové délky 740 km, bylo nesmírně náročných jak pro posádky, tak i týmy a soutěžní techniku. Z pohledu navigátora se charakter zkoušek odrážel na častých změnách rytmu diktování rozpisu. Jezdec si zase musel hlídat neustále se měnící přilnavost, zvláště na znečištěných lesních pasážích, to vše ve vysokých rychlostech. Prostě jsme nemohli ani na chvíli ztratit koncetraci.

Doufám, že s tímto výsledkem se k nám vrátila štěstěna. Děkuji všem, kteří nám věřili, že na Barumce obstojíme. Motivuje nás to k ještě lepším výkonům. A této příležitosti využiji k tomu, abych Vás pozval na neděli 4. září na akci „Ustroń na Rally”, které se také zúčastníme. Připraveno je mnoho atrakcí, takže určitě bude mít cenu tuto akci navštívit. Těšíme se s Vámi naviděnou!”

Vytisknout

Diskuze: Životní výsledek bratří Szejů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Podařená Barum rally pro Mirka Jakeše

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud