Úspěšné rallyové posádky si rozdělí odměnu 60 tisíc korun

RallyZone.cz, 18. května 2017, 17:25 Google+

Pořadatel závodu The Most RALLY #2 odmění jeho nejúspěšnější účastníky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rallye Most (CZE)

Rallye Most (CZE) | foto: Autodrom Most

Sdílejte článek

Pořadatel závodu The Most RALLY #2, který se jede 2. a 3. června už jako součást Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR, odmění jeho nejúspěšnější účastníky. Původně prize money měly získat jen tři nejúspěšnější posádky v absolutním pořadí. Nově však ředitelství soutěže rozhodlo o navýšení finanční odměny na 60 tisíc korun a rozdělení této částky mezi první tři posádky v kategorii vozů s oběma poháněnými nápravami včetně GT vozů a první tři posádky v kategorii vozů s jednou poháněnou nápravou s výjimkou GT vozů.

V každé z obou kategorií si vítězná dvojice odveze prémii 15 tisíc korun, jezdci s navigátory na druhých místech 10 tisíc korun, bronzovým posádkám pak náleží 5 tisíc korun. Přihlášky do soutěže týmy najdou zde, jejich uzavírka je v neděli 21. května.

K rychlostní zkoušce v areálu autodromu poprvé přibydou také rychlostní zkoušky v členitém terénu Krušných hor. Diváci uvidí opět napínavé souboje špičkových tuzemských rallyových posádek, bonusem je bezplatný vstup do areálu autodromu. Soutěž zahrnuje čtyři rychlostní zkoušky, měří celkem 70 kilometrů. Některé se jedou dvakrát, jedna třikrát.

Součástí závodu bude v pátek 2. června odpoledne i slavnostní start závodních speciálů s autogramiádou jezdců a také sobotní celodenní doprovodný program v areálu polygonu. „Slavnostní start se uskuteční v pátek na centrálním 1. náměstí v Mostě, slavnostní cíl pak v sobotu po dojezdu posádek na polygonu. Formulář přihlášky je k dispozici na našich webových stránkách a také na specializovaných stránkách zaměřených výhradně na naši rally, které jsme zřídili pro týmy i fanoušky,“ upřesnil generální ředitel společnosti AUTODROM MOST Jiří Volovecký.

Po nultém a první ročníku rallysprintových závodů na mosteckém autodromu, jež se jely na přelomu října a listopadu, se tentokrát termín posouvá do pozdního jara. Týmy ani diváci se tak nemusejí obávat chladného počasí.

Autor: Jan Foukal - Autodrom Most PR

Vytisknout

Diskuze: Úspěšné rallyové posádky si rozdělí odměnu 60 tisíc korun

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Šumava (CZE)

Krásné, ale složité trasy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud