Rozdílný přístup „Pasekářů“ v přípravě na Barum Czech Rally Zlín

Miroslav Vebr, 13. srpna 2017, 10:31 Google+

Zcela rozdílný přístup v přípravě na Barum rally zvolili „Pasekáři“. Zatímco Petr „Balvan“ Krajča cedil pot za volantem traktoru a kombajnu při žních na polích, Honza Houšť vzal přítelkyni a vyrazil chytat bronz na Kapverdy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Pačejov (CZE)

Rally Pačejov (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Svým způsobem to ale do sebe zapadá. Petr držel rytmus za volantem a Honza si čistil hlavu od posledního závodu, který společně odjeli v Pačejově. Z jihozápadu Čech odjížděla posádka z Želechovických pasek spokojena, neboť ovládla třídu 8. „Krásný závod na technických a rychlých zkouškách, který byl zakončený poháry za vítězství ve třídě. Takový závod se musí pochopitelně líbit každému jezdci. V průběhu předposledního sprintu sezony jsme neměli nejmenší problém s technikou nebo na trati a tak jsme si závod užívali. Byli bychom rádi, kdyby i ve stejném duchu pokračoval další závod, tedy Barum rally,“ vrátil se ještě myšlenkou k poslednímu startu Petr Krajča. Díky vítězství, ale také odstoupení největšího soupeře v boji o konečný titul ve třídě v rallysprintové sérii, Matěje Řeháka, si „pasekáři“ pojistili průběžné vedení ve třídě 8 a o jejich triumfu v této třídě je nemůže už nic letos připravit.

Nyní čeká na Petra s Honzou vrchol sezony v podobě Barum Czech Rally Zlín. „Velice moc se na domácí soutěž těšíme a to už hned z několika důvodů. Jednak má Barum rally velké jméno nejenom u nás, ale i v Evropě a do Zlína se sjede velmi zajímavé startovní pole. Dále je radost závodit na domácích tratích, když víte, že se na vás přijde podívat spousta kamarádů a přátel. Pochopitelně okolo erzet nebude chybět náš fan klub, jenž nás letos doprovázel na každé soutěži. A nakonec nesmím zapomenout ani na skvělou atmosféru, ve které se po tři dny závodí. Barum rally je prostě u nás fenomén a je radost být jejím účastníkem. Proto bych rád pozval všechny naše fanoušky, aby přijeli do Zlína a podpořili nás, ale i všechny posádky, které se postaví na start. Přijďte i za námi do servisu, rádi se podělíme o zážitky a pro sběratele fotografií i zapózujeme,“ pozval příznivce motoristického sportu do Zlína Honza Houšť. Petr s Honzou najdou skvělé servisní zázemí opět u „oranžovočerných“, tedy u Minařík racing, který se bude po dobu závodu starat o jejich Renault Clio Sport. Pokud je pro posádku servisní stan neměnný, u designu Renaultu dojde k nepatrným změnám, které si kluci speciálně pro Barum rally připravili. Novinky na autě nebudeme dopředu prozrazovat, stálí příznivci posádky je jistě rychle odhalí. Poodhalíme ovšem důvod, proč navštívit kluky v servisu. Pro malé budou připravené malé dárky a pro velké příznivce posádky pak nové podpisové karty. „S hlavním a naším významným partnerem se představíme na konci srpna na Zlínsku. Přijďte za námi, těšíme se na vás,“ lákají své fanoušky Petr s Honzou.

Vytisknout

Diskuze: Rozdílný přístup „Pasekářů“ v přípravě na Barum Czech Rally Zlín

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Lappi, Esapekka - Ferm, Janne

Lappi ještě nebude dost zralý na boj o titul v roce 2018, míní jeho kolega

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud