RI Okna rally tým se představí v sobotu na Čepkově

Jiří Hejtmánek, 24. ledna 2019, 08:16 Google+

Již čtrnáct dní probíhá v nákupním centru na Čepkově prezentace hokejové benefice XI. RI Okna Rally Ice Tour, která se bude konat 9. února od 16. hodin na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mikuláš Rally (CZ)

Mikuláš Rally (CZ) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

V pasáži nákupního centra Čepkov je od začátku ledna k vidění mimo jiné výstava fotografií s tématikou rally Jana Duška a rally Dakar Ondřeje Záruby, ale také několik soutěžních speciálů rally včetně mistrovského vozu Mitsubishi Lancer Evo IX posádky RI Okna rally týmu ve složení Jan Jelínek a Petr Ingr. A právě této posádce bude patřit sobotní dvouhodinový blok, který startuje na Čepkově od odpoledních šestnácti hodin.

„Součástí akce bude autogramiáda nás a našich hostů. Pozvali jsme si kamarády, kteří na soutěžních tratích nejsou rozhodně žádnými nováčky a patří do užší rallyové špičky. Miroslav Jakeš bojoval na letošní barumce do poslední chvíle s účastníkem Mistrovství světa v rally Dani Sordem o třetí příčku se Škodou Fabia R5 a Martin Březík je trojnásobným mistrem ČR v rally ve třídě 3 a loni rovněž přesedl do vozu s okřídleným šípem ve znaku,“ představil hosty autogramiády pilot Jan Jelínek. V průběhu autogramiády i besedy s těmito piloty bude k dispozici také závodní trenažer Hyundai I 20WRC. Příchozí diváci tak budou moci na vlastní kůži vyzkoušet pocity soutěžního jezdce. „Jak je při akci na Čepkově zvykem, připravena bude ibezplatná ochutnávka produktů z Vinařství Kněží Hora, které je jedním z partnerů našeho týmu,“ láka milovníky vína na Čepkov Jelínek .

A co bude vlastně zlatým hřebem sobotního odpoledne s rally týmem RI Okna ? ,,Po zisku titulu ve třídě 3 jsme hodně uvažovali, zda pokračovat dále se stávajícím vozem, nebo se posunout dále a zkusit se dostat v absolutním pořadí o něco výše,“ líčí trochu tajemně úřadující mistr České republiky rally ve třídě 3. „Nakonec přeci jen vyhrála druhá varianta, takže v sobotu oficiálně představíme vůz i plány pro novou soutěžní sezónu. Pokud se tedy chcete dozvědět více, přijďte v sobotu po šestnácté hodině za námi do nákupního centra na Čepkově,“ zve fanoušky nejen rally sportu na sobotní akci pilot RI Okna rally týmu Jan Jelínek.

Vytisknout

Diskuze: RI Okna rally tým se představí v sobotu na Čepkově

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rally Vsetín (CZE)

Petr Farník – bronzová sezóna, japonská spolujezdkyně a co dál???

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud