Dobré vínko=dobrý výsledek. V souboji vteřin bral Pešl mezi vinicemi stříbro

Marek Havran, 25. června 2019, 12:01 Google+

Pro stříbrný věnec za druhé místo ve třídě 3 produkčních vozů si na Rally Hustopeče přijela posádka JP Motorsport Teamu Jaroslav Pešl - Radek Juřica. Oba Valaši jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX tak znovu potvrdili, že v Hustopečích se jim zkrátka daří.   

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Hustopeče (CZE)

Rally Hustopeče (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Tak jako každý den vychází slunce, můžete se spolehnout i na to, že Jaroslav Pešl zajede v Hustopečích výborně. „Je to u nás jaksi dlouhodobá záležitost. Asi to fakt souvisí i s tou pohodovou atmosférou a také výborným vínem, které nám dodávají naše spolehlivé zdroje v této lokalitě. Zkrátka to tady máme rádi a většinou se nám tady naštěstí i daří,“ usmívá se pilot posádky a šéf JP Motorsport Teamu Jaroslav Pešl. Také letos tomu nebylo jinak a valašskomeziříčský pilot si z „rally mezi vinicemi“ přivezl pódiové umístění – druhé místo ve své třídě 3 produkčních vozů. „S výsledkem jsme samozřejmě spokojeni. Po vítězství na Valašce v úvodu sezony tak máme další podium a jsme tedy v kontaktu s ostatními a ještě se o celkový titul popereme. Podle toho, jak to v posledních závodech a hlavně v Hustopečích vypadalo, to tedy bude hodně těsné,“ hodnotil Rally Hustopeče Jaroslav Pešl a narážel na neuvěřitelně malé rozestupy mezi několika jezdci v každé rychlostní zkoušce. „Už jsme se o tom bavili i s ostatními kluky, že to poslední dobou a hlavně teď bylo na naši třídu fakt hodně rychlé. Už se nám zdá, že z těch našich starších aut fakt mačkáme maximum. Stále při tom musíme myslet na to, že auto musí dojet do cíle v pořádku. Zároveň teď na Hustopečích bylo jasně vidět, jak moc těsné jsou rozestupy mezi námi. Kolikrát to bylo mezi dvěma borci do jedné, dvou vteřin a nebo taky zajelo v sedmi osmi vteřinách třeba pět jezdců. To jasně ukazuje na to, že to bude hodně zajímavé až do konce. A na to se samozřejmě těšíme,“ dívá se dopředu Jaroslav Pešl.

Do konce šestidílného mistrovství České republiky v rally zbývají ještě poslední dva závody. Nejbližší z nich - Rally Bohemia - se jede v polovině července, posledním pak bude Barum Czech Rally Zlín (16. – 18. srpna).

 

Vytisknout

Diskuze: Dobré vínko=dobrý výsledek. V souboji vteřin bral Pešl mezi vinicemi stříbro

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče v galerii Milana Procházky

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud