Želechovická rally-beseda i s pilotem F1 již v sobotu 22. února!

Aleš Holakovský, 17. února 2020, 18:10 Google+

Loni byli hlavním tahákem oblíbené želechovické rally-besedy úřadující mistři světa WRC 2  Jan Kopecký/Pavel Dresler. Laťka byla tedy nastavena velmi vysoko, a vysoko i zůstane. Letos se totiž budou moci fanoušci těšit na našeho historicky jediného jezdce F1 nebo na pilota, který v 80. letech testoval vozy továrního týmu Audi. 

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
beseda se zavodniky rally

beseda se zavodniky rally | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Třináctý ročník tradičního předsezónního setkání příznivců a fanoušků rally s pozvanými jezdci a spolujezdci se letos uskuteční v téměř magickém sobotním datu 22. 2. 2020 od 17 hodin na tradičním místě, tedy v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí.

„Letos jsme připravili poněkud více změn. Uvidíme, jak se osvědčí. Sestava hostů bude silná jako obvykle. Jména jako Tomáš Enge, Leo Pavlík, Karel Jirátko, Petr Semerád, René Dohnal a další dávají myslím jasnou představu, že letošní složení hostů bude velmi pestré a různorodé. Zastoupení budou mít jak největší legendy našeho automobilového sportu, tak mladí talenti, kteří budou, doufáme, psát historii našeho sportu v budoucnosti,“ poodhaluje vybraná jména potvrzených hostů hlavní organizátor besedy Jaroslav Krajča z pořádajícího Rally klubu Paseky. Další jména již potvrzených hostů jsou Petr Nešetřil, Jiří Černoch či Aleš Holakovský. Pravidelní návštěvníci vědí, že posledně jmenovaný byl moderátorem či spolumoderátorem akce již od jejího vzniku v roce 2008. S tím souvisí i jedna z organizačních změn: „Moderace besedy se letos premiérově ujme zkušený moderátor rádia ROCK MAX Marcel Herbolt. Na akci bude jako obvykle přítomen rally trenažer, letos však poprvé profesionální v reálné velikosti vozidla, dokonce to bude „WRCčko“. Na něm budou posádky ve složení divák-host bojovat na čas o hodnotné ceny. Jakousi technickou změnou bude i to, že jezdci budou poprvé přímo na hlavním podiu v čele sokolovny, místo dřívějšího dřevěného podia, takže se zvýší kapacita prostoru pro diváky,“ informuje o novinkách letošního ročníku Jaroslav Krajča.

Hlavními cenami v bohaté tombole budou, jak už je zvykem, svezení na pozici spolujezdce se známými a zkušenými jezdci. A samozřejmě se diváci mohou těšit i na početné věcné ceny s rally-tématikou. Součástí akce bude i nezbytná autogramiáda přítomných jezdců a fotografování s hosty.

Na video-sestřihy z minulých ročníků besedy se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/results?search_query=Beseda+se+z%C3%A1vodn%C3%ADky+rally+%C5%BAelechovice 

Další informace, včetně bližšího představení závodníků-hostů na „startovní listině“ a  časového harmonogramu akce, Vám přineseme ještě v další zprávě krátce před konáním besedy. Všichni příznivci rallysportu jsou srdečně zváni!  

Želechovickou besedu naleznete též na Facebooku: https://www.facebook.com/events/554569981817414/ 

Místo konání akce: TJ Sokol Želechovice (sokolovna), 4. května 48, Želechovice nad Dřevnicí, GPS: 49°13'1.535"N, 17°44'57.103"E

Vytisknout

Diskuze: Želechovická rally-beseda i s pilotem F1 již v sobotu 22. února!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez láká téměř stovku posádek

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

reklama

Doporučujeme

Rally Ice Tour

Startovní listina na sobotní hokejovou XII. Rally Ice Tour je naplněna

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud