Smart Fortwo kabriolet od Brabusu

Fortwo

Fortwo | foto: Archiv AutoRoad.cz

Pokud se vám zdá, že váš Smart kabriolet postrádá sportovní vzhled a rychlou jízdu, navštivte specialistu v oboru - firmu Brabus. Ta se o vašeho miláčka postará jak se sluší a patří.

Na první pohled zaujme svou křiklavou barvou spolu s předním spoilerem v barvě karoserie, bočními nástavci prahů, které navazují na zadní rozšíření blatníků pod nimiž nalezneme slitinová kola šířky 5,5x16 s pneumatikami 175/50 vpředu, vzadu potom 8x17 a pneu 225/35. Zadní část je potom ukončena sportovním nárazníkem a dvěmi chromovými koncovkami výfuku.

V interiéru nás zaujme černá palubní deska s červenými štítky Brabus. Některé části jsou lakovány do barvy vozu červeně. Výplně dveří a sedadla jsou pokrytá kvalitní kůží v kombinaci s alcantarou. Dále zde nechybí sportovní pedály, hliníková řadící páka a madlo ruční brzdy. Volant má v průměru pouhých 34 cm.

Tří - válcový motor s turbem byl vyladěn na 101 koní a 130Nm kroutivé sily, přičemž díky turbu je k dispozici již od 2500 otáček. Sprint na 100km rychlost potom zvládne za 11,2 sekund. Maximální rychlost je elektronicky omezena na 160km/h. Akčnímu zrychlení vypomáhá 6-ti stupňová převodovka s řazením za volantem pádly ve stylu F1!

zdroj: Brabus

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu