Seat Leon FR už i na českém trhu

Leon FR

Leon FR | foto: Seat

Před několika měsíci SEAT představil svůj model Leon ve verzi FR (Formula Racing), ale až nyní si jej můžete koupit i u nás.

Zájemci jej mohou získat ve dvou motorizacích – se vznětovým motorem 2.0 TDI 125 kW (170 k) za cenu 693 900 Kč a se zážehovým turbomotorem 2.0 TFSI 147 kW (200 k) v základní ceně 662 900. Příjemné ceny, nemyslíte?

V interiéru Leónu FR čekají řidiče i spolujezdce atraktivní výškově nastavitelná sportovní sedadla s výraznými iniciálami „FR” na opěradlech a se stavitelnými bederními opěrkami, exkluzivně tvarovaný kůží potažený volant i řadicí páka a kovové štítky, rovněž nesoucí iniciály „FR”. Sportovní styl interiéru podtrhují sdružené přístroje s bílým pozadím.


V sériově dodávané výbavě zvyšuje pohodlí pasažérů zejména poloautomatická klimatizace Climatic, elektrické ovládání všech oken, dálkově ovládané centrální zamykání včetně víčka nádrže i zavazadlového prostoru, tempomat a palubní počítač. Sériově dodávaný audiosystém zahrnuje rádio s ovládáním na volantu a šesti reproduktory, vybavené MP3 kompatibilním CD přehrávačem.

Zdroj: Seat.cz

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu