Premiéra Opelu Antara v Paříži

Antara

Antara | foto: General Motors

Pouhý jeden rok po představení třídveřové koncepce crossoveru GTC přichází premiéra reálného vozu, který ponese jméno Opel Antara. Tato premiéra se uskuteční na zářijovém autosalonu v Paříži.

Technologicky důmyslný crossover pro každodenní používání kombinuje elegantní design spolu s inteligentním náhonem na všechny čtyři kola a dynamickým projevem.

Zpočátku bude Opel Antara k dispozici se trojicí motorů. Nejslabší z nich bude zážehový agregát o objemu 2,4 litru, který dává 103 kW (140 koní), nejsilnější motorizací bude šestiválec 3,2 litru dávající 167 kW (227 koní) a jediný diesel zatím bude v nabídce zastupovat 2,0 turbodiesel se 110 kW (150 koní). O několik měsíců později přibude další jednotka - tentýž turbodiesel vyladěný na 93 kW (127 koní). Oba diesely budou mít standartně filtr pevných částic.

Dalšími modely, kterými se Opel bude v Paříži prezentovat budou nová Corsa (ta by měla v říjnu přijít na trh), nově nabroušená Vectra OPC s 280 koni pod kapotou a modifikovaným podvozkem, Astra, Meriva a Zafira v kabátku od OPC, Tigra TwinTop a Astra TwinTop cabrio, ale také Opel GT, které se chystá na příští rok.

Foto: General Motors

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu