Carrera 4, Carrera 4S, Coupe či Convertible

997

997 | foto: Rinspeed

Rinspeed nabízí pro tyto vozy k okamžitému odběru svůj aerodynamický balíček Indy.

Originální přední nárazník je nahrazen novým spojlerem Rinspeed, který zvyšuje aerodynamicky generovanou přítlačnou sílu. Nové prahové nástavce vizuálně model 997 snižují a působí dynamičtějším dojmem. Balíček zahrnuje také zadní nárazník s optickým dojmem difuzoru.

V nabídce tunera jsou dále pro tento model hliníková kola designu C5/1 o velikosti 20". Přední kola mají rozměr 8.5Jx20 a mohou nést pneumatiky o maximální šířce 245/30-20. Na zadní disky o rozměru 11Jx20 pak lze použít pneumatiky o rozměru 305/25-20. Kromě tohoto aerodynamického balíčku nabízí Rinspeed také širokou paletu výfuků. V nabídce jsou různé koncovky výfuku od oválných přes koncovky s optimalizovaným prouděním pro sportovní použití až k vysokovýkonným výfukovým systémům, zahrnujícím svody, kovové katalytické konvertory a zadní koncové díly.

Rinspeed nabízí také upravené zavěšení pro sportovní snížené pružiny (o cca 25mm). Volitelně lze objednat uživatelsky nastavitelné zavěšení. Oba balíčky jsou kompatibilní s originálním PASM systémem. Také interiér vozu je vylepšen za použití kožených potahů, sportovního volantu s airbagem, hliníkových padálů, hliníkových opěrek nohou a hlavice řadicí páky.

Foto: Rinspeed

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu