Mercedes-Benz S-Classe 2014 je doslova prodejním hitem

mercedes-benz s

mercedes-benz s | foto: internet

Současnou generaci vlajkové lodi od Mercedesu s označením S-Class (W222) si během jednoho roku pořídilo už 100 tisíc zájemců.

Je to poprvé v historii modelu, kdy tržby činí 100 tisíc prodaných kusů během prvního roku od zahájení prodeje. Jedním z faktorů, které přispěly k dosažení tohoto cíle je velká reklama zaměřená na správnou cílovou skupinu. V době kratší než dvanáct týdnů pronikl model na tři nejdůležitější trhy: Německo (koncem července), Čína (konec září) a Spojené státy (polovina října).

V tomto roce se Mercedesu podařilo dodat 75.391 kusů nového S-Class, což je více než dvojnásobek ve srovnání se stejným obdobím v loňském roce. Minulý měsíc výrobce prodal 9501 vozů, což představuje masivní nárůst o 139,3 procenta ve srovnání se zářím roku 2013. V prvních devíti měsících letoška Mercedes-Benz prodal více kusů své vlajkové lodi, než tomu bylo v celých letech 2012 a 2013.

Generace W222 se nakonec stane nejvíc početným modelem v historii S-Class, který se nakonec bude vyrábět v šesti verzích. Standardní a dlouhá konfigurace rozvoru spolu s kupé jsou již v prodeji a za čas bude následovat verze s extra dlouhým rozvorem s označením Maybach, dále šesti-sedačkový S-Class Pullman a kabriolet.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu