VIDEO: Pokud zapadnete v těžkém terénu, povolejte si na pomoc souseda se slonem

Zapadnete-li s off-roadem v bahně, povolejte si na pomoc slona

Zapadnete-li s off-roadem v bahně, povolejte si na pomoc slona | foto: liveleak.com

SUV se prodávají v dnešní době jako rohlíky a jsou si toho vědomy i automobilky, proto představují nové crossovery do města i plnohodnotná SUV. Ale ruku na srdce, do těžkého terénu se zřejmě nevydáte s moderními SUV. Na to jsou na trhu jiní kandidáti, např. Lada 4x4, Land Rover Defender či Mitsubishi Pajero. A právě japonský off-road zapadl v hlubokém bahně, dostal se ven bez pomoci?

Mnoho lidí si objednává k vysněnému SUV také pohon všech čtyř kol, ale i tak nepůjde stále o věrohodný off-road ze „staré školy“. Zmíněné Mitsubishi Pajero, které vystupuje v přiloženém videu, má dokonce i mechanické uzávěrky diferenciálu, ale i to ho neuchránilo od zapadnutí do bahna. 

Majitel jindy spolehlivého off-roadu se ocitl najednou ve svízelné situaci. Jenže jak si pomoci? V jiných zemích by se to řešilo odtahovou službou či traktorem. Ale není tomu tak v tomto případě! Nakonec se mu podařilo sehnat svého souseda, který mu přišel na pomoc se slonem. Ano, opravdu se slonem! Poté stačilo jen lano a slon vytáhl Pajero z bahna jako nic.  

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu