Extrémní obchod Henninga Solberga a Latvaly: Za nastavení nová přítelkyně

iM2, 15. listopadu 2011, 21:49 Google+

Jari-Matti Latvala a Henning Solberg uzavřeli dohodu. Tovární jezdec Fordu, Jari-Matti Latvala, pomohl s nastavením Fiesty RS WRC ve Walesu Henningovi, což mu zajistilo novou přítelkyni.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Solberg, Henning - Minor-Petrasco, Ilka

Solberg, Henning - Minor-Petrasco, Ilka | foto: Stobart Motorsport

Sdílejte článek

Henning Solberg se po Rally GB usmíval od ucha k uchu. Třetí místo znamená pro Nora nejlepší výsledek v MS od Polska 2009. S nadšením odpověděl na velmi zábavné závěrečné tiskové konferenci na všechny dotazy novinárů. Jen dodejme, že na této konferenci se sešli dva jezdci, kteří ani nevěděli, jestli ve Walesu vůbec odstartují.

"Už od rána (nedělního, pozn. red.) jsem sváděl krásný souboj s Krisem. Na všech zkouškách byl o hodně rychlejší. Snažil jsem se zůstat v klidu a zajíždět dobré časy," popisoval svůj poslední den ve Velké Británii Solberg, když ho přerušil Mads Ostberg: "Ale on vůbec nebyl v klidu!" Solberg reagoval: "Byl jsem naprosto v klidu. Snažil jsem se neudělat žádnou hloupost." Teď se zapojil i vítěz, Jari-Matti Latvala: "Ale byl nervózní, opravdu nervózní." Slovo převzal Mads: "O Henningovi byste měli vědět jednu věc, když mluví o diferenciálech, pružinách a nebo setupu, tak je nervózní. Ještě nikdy o těchto věcech nemluvil, takže jsme věděli, že je zde problém." Solberg se nenechal zahanbit a pokračoval: "Dobré bylo, že za mnou přišli tihle mladí, zvláště pak Jari-Matti, a řekli mi, co bych měl udělat. Za odměnu já pomůžu Jarimu-Mattimu najít si novou přítelkyni."

Henning letos zažil vrcholy i pády... 

Solberg teď doufá, že se mu podaří sehnat potřebný rozpočet na příští rok. Na otázku, jestli pojede v příštím roce s Fordem, odpověděl s odzbrojující upřímností: "Myslím, že žádný jiný tým by mi nebyl schopný nabídnout tolik peněz (smích). Myslím, že u Fordu zůstanu. Rozhodnutí by mělo padnout před Vánocemi. Malcolm mi před nimi vždy zavolá, do té doby potřebuji mít přislíbené sponzory."

Vytisknout

Diskuze: Extrémní obchod Henninga Solberga a Latvaly: Za nastavení nová přítelkyně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Block, Ken

Block příští rok ve WRC málo, ale přece!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud